TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
2011-07-01, 18:43  Permalink
Andra bloggar om:  


Denna seger var oerhört viktig, för vem i detta land kan gå tillbaka i tiden...? och teckna en privat sjukförsäkring, som till exempel i mitt fall, som började jobba innan jag ens fyllt fjorton år. Idag är jag 56 år, och det finns nog inget försäkringsbolag som tecknar en privat sjukförsäkring till en sjukling, som knappt kan gå...
Denna seger var oerhört viktig, för vem i detta land kan gå tillbaka i tiden...? och teckna en privat sjukför-säkring, som till exempel i mitt fall, som började jobba innan jag ens fyllt fjorton år. Då får jag knalla 42 år tillbaka i tiden, och bära med mig den tunga penga-säck innehållande den sjukförsäkringsskatt jag betalt in under alla arbetsår. Idag är jag 56 år, och det finns nog inget försäkringsbolag, vilket tecknar en pri-vat sjukförsäkring till en sjukling, som knappt kan gå...

3 juli 2011 skrivet av Roland Fransson

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM