TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är inte alls förvånande att fler och fler barn hamnar i fattigdom. Jag tror min analys i bloggen som jag länkar till är helt rätt

2011-02-01, 07:12  Permalink
Andra bloggar om:  


Det finns också ett par miljoner barn, som fått det märkbart bättre de senaste åren.
Jag väntar nu på att S ska ta avstånd från sina förslag om att höja taken i trygghetssystemen och subventionera A-kasseavgiftern och istället börja arbeta för att de som har det sämst ska få ökad trygghet.

Höghastighetsbanorna måste vi givetvis avstå ifrån de också. Vi kan inte låta elitens behov av snabba och bekväma transporter ta resurser från de svagaste.

Sedan kan vi diskutera i vilken utsträckning vi ska importera fattigdom. Det är en samvetsfråga: vill vi inte avstå egna arbetstillfällen till de vi tar emot så kommer vi att få barn till utlandsfödda ensamstående föräldrar och dessa barn kommer att leva knapert, men säkert bättre än de haft det i de länder som föräldrarna är födda i.
"Sedan kan vi diskutera i vilken utsträckning vi ska importera fattigdom."

Det vore intressant att få veta hur många av dessa barn som har invandrarbakgrund. Skulle inte förvåna mig om det är ganska många. Att göra Sverige till ett öppet flyktingläger med politiken "släng ditt pass och bli livstidsförsörjd av svenska skattebetalare" får naturligtvis en mängd konsekvenser ex fattigdom, getton, kriminalitet, social oro och främlingsfientlighet.

Sedan är det omoraliskt att slösa så mycket pengar på ett fåtal "rika" flyktingar som haft råd till resan hit och därmed förvägra hjälp till fattiga flyktingar som har det svårt. Migrationsverket kostar 3.3 miljarder och utfärdar 100.000 uppehållstillstånd per år, för samma summa skulle vi kunna hjälpa drygt 900.000 Afghanska flyktingar till ett drägligare liv i flyktingläger i närområdet.

Sverige och (S) måste ta tag i invandringspolitiken så att den slutar kosta pengar och skapa kriminalitet och ekonomisk ruin.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM