TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
2011-01-27, 15:16  Permalink
Andra bloggar om:  


Det är glädjande att se Lennart Holmlunds uppfattning om invandring. Vad Lennart tar upp är de som inte har asylskäl utan som kommer till Sverige med hopp om ett bättre liv här.

Slutsatsen som Lennart drar är att alla som kommer hit och arbetar är lönsamma för samhället. Alltså måste arbetskraftsinvandring stimuleras.

Stat och kommun behöver inte engagera sig i denna form av invandring. Den kan mycket väl ske mellan invandrare och arbetsgivare. Att lära sig svenska kan bäst ske genom att ge invandraren möjlighet att göra detta på egen hand - så har de allra flesta invandrare redan nu lärt sig språket.

Systemet och principen fungerar redan när det gäller medborgare inom EU. Använd samma regler på alla de som frivilligt säker sig hit.
Tack Lennart för att du ökar på sympatin för SD-s
det är precis så många kommer tolka ditt inlägg.


Lennart Holmlund: Det är aldrig fel att tala sanning för utan invandring som skett så har vi inte varit där vi är idag. Den som vill feltolka kan man inte göra något åt
Heureka! Då borde vi väl ta hit ännu fler!


Lennart Holmlund: På sikt tror jag det och det är kommuner i Västerbotten som ser att det går åt skogen om de inte får hit invandrare som förmodligen kan tänka sig att bo i Sorsele som prövar detta för att få tag i den arbetskraft både den offentliga sektorn och näringslivet behöver
Invandrar politik är dåligt i Sverige, flera ledaren erkänt det och EU samtidigt kritiserat diskrimineringen. Arbetsgivarna som IKEA, SEB och MacDonalts anställer mest och det visar sig att lågutbildad är mer välkomna. Högutbildad är oftare diskriminerad, förolämpad och nedvärderat, samhälle måste reglera det på sätt o vis tex. att arbetsgivare skickas på utbildningen om demokrati eller inleda lagen om kvoteringen. Vi måste stoppa segregering. Kriminalitet kommer och terrorism som vi sett på sistone som konsekvenserna (Malmö, Stockholm).
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM