TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har också haft ett behov av att fundera i en blogg om vad Vikileaks avslöjande står för egentligen. Den finner du genom att klicka här.

2010-11-30, 18:02  Permalink
Andra bloggar om:  


Information till allmänheten om makt skapad av historiskt världsledande ekonomisk utvecklingsfas. Med resultat bl a globalt omfattande media rapporteringar. Utvecklad teknik möjlig genom forskning någonstans liknande i världen inte funnits.
Avslöjande om vad abnormt makthavande har för sorts resultat. Situationer där ledare i andra länder inte klarar ge råd inte kan delges information, tillit inte kan finnas och oförstånd inte kan se gränser av anledning att förhållande tidigare aldrig funnits. Kunskap och information känd endast fåtalet. Kunskap och information därför närmast omöjlig att hantera. Slutsats skulle kunna vara t ex att världspolis var för det landet USA inte ett val att vara.

Allt vad en världsledande ekonomi kan åstadkomma. Tillsammans då med mer känd svart bakgrund av högst kriminalitet, våld och lika historiskt allvarligaste klimatpåverkan av alla länder.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM