TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I går blev sammanräkningen klar i Umeå kommun och vi tappade ett mandat och fick ett mindre än alliansen trots at vi hade över tusen röster fler. Det är valsystemet som gör detta men har allianspartierna gått ut med en gemsam lista som man gjorde med politiken hade läger varit helt annorlunda


Hade partiet i alla kommuner söderut gjort samma val som vi så har vi sluppit Reinfeldt och jag är stolt och glad över att vi har fler röster än alliansen. Alliansen å sin sida kampanjade för ett nytt ledarskap och vi vet att väljarna tycker vårt och mitt sammantaget är bättre.

Jag såg också att när det gällde personkryssen fick jag fler kryss än Kristdemokraterna fick röster till partiet och det fattades bara ca 800 kryss så hade mina personvalsröster varit fler än centerpartiets totala röstetal.
Nu ska vi se hur Umeå kommer att styras men det får ni inte reda på via bloggen utan allt kommer ut när det är klart.

Avslutningsvis tack till det stöd partiet fått och till det stöd jag själv fick i form av personkryss2010-09-25, 08:51  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM