TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

sossetrav

Sossarna garanten för travets överlevnad
Den här valrörelsen har det varit ovanligt tyst om trav och spel. Jag vet att högerpartierna i alla fall de flesta möjligen centern undantaget vill avskaffa monopolet för ATG och därmed kan inte sporten överleva för det är från spelet som inkomsterna kommer till ATG som sedan via STC fördelar ut detta till banorna.

När frågan var uppe på moderatstämman så var det en mycket kraftig majoritet som ville ta bort monopolet och som körde över Anders Borg.
Alla som vill att travsporten ska kunna leva vidare under i stort sett liknande förhållanden som idag måste lägga sin röst på socialdemokraterna för i annat fall vet ingen åt vilket håll det bär iväg.
Travsportens och hästägarnas situation är besvärlig och ingen kommer att ha råd att syssla med trav om grunderna för travsällskapens förutsättningar rycks undan
Här ser ni också en bild av segraren i det lopp som umesosse.se sponsrade och som kördes av Kristian Linberg från Sundsvall och hästen den hette Perfect By Nature, den vann ganska lätt trots att det var tävlingsdebut2010-08-24, 07:13  Permalink
Andra bloggar om:  Om en näring behöver ett monopol för att överleva så förtjänar den att dö..

Sen förstår jag inte själva resonemanget... skulle folk sluta spela på hästar om monopolet avskaffades?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM