TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Låna inte till skattesänkningar.
Om ni har läst min blogg från morgonen så ser ni att jag är orolig över ekonomin om alliansen sitter kvar. De förslag som kommit fram har vi inte fått se någon finansiering om, i alla fall inte det som ska komma i ett budgetförslag för 2011.


Jag är helt säker på att den statliga upplåningen kommer att öka för då får man ett underskott och i nästa sked kommer man att säga att vi måste ha en budet i balans och då blir det kraftiga nedskärningar i de olika välfärdssystemen. Så har skett i de flesta Europeiska länderna och då får man full genomslag för den högerpolitik som Reinfeldt egentligen står bakom.
Här kan du se vad Reinfledt säger om välfärdsstaten. Han har inte bytt ideologi utan han har bytt taktik för att nå sina mål.

Det går inte att låna till skattesänkningar och Reinfeldts syn på välfärd.

 2010-08-23, 10:39  Permalink
Andra bloggar om:  


Jaha, och de miljarder som (s) i alla fall påstår ska användas för skattesänkningar till pensionärer då? Kommer ni inte låna till dem då? Eller är detta ett erkännande att den s.k. skatteklyftan mellan pensionärer och vanliga löntagare ska försvinna genom höjda skatter för de sistnämnda?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM