TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sveriges offentliga finanser har försämrats med 100 miljarder kronor mellan år 2006 och 2010 enligt Finansdepartementets egna bedömningar. Vi socialdemokrater är tydliga: Sverige ska tillbaka till överskott.


Det finns en grundläggande skiljelinje i svensk politik kring hur reformutrymmet nästa mandatperiod bör användas – ett vägval mellan nya stora skattesänkningar eller investeringar i skola, vård och omsorg.


Vi värnar skolan, vården och omsorgen medan den borgerliga regeringen sänker skatterna till vilket pris som helst. Och nu kan vi se baksidan av regeringens skattesänkningar. Bara under det senaste året har skattesänkningarna kostat svenska folket omkring 25 000 anställda inom skolan, vården och omsorgen. 3 000 lärare har försvunnit.


För oss socialdemokrater går välfärden före stora skattesänkningar. Reinfeldt å sin sida borde få svara på hur han ska finansiera de stora skattesänkningar han planerar– runt 100 miljarder kronor.2010-08-23, 07:29  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM