TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Uranbrytning i Sverige?
Det finns enorma mängder uran i vårt land och man har funnit jättestora fyndigheter i Jämtland. Den fyndighet som man hittat i Myrviken är bland världen 10 största fyndigheter och då är inte hela området utstuderat.

Ska man ha kärnkraft och den ska byggas ut med nya större verk där de gamla står behöver man bränsle. Kärnkraften byggs dessutom ut på många platser runt om i världen och det kommer självklart att bli ett jättestort tryck på att bryta uranet där de stora fyndigheterna finns och dessutom ge billigare bränslen.

Miljöeffekterna är lika påverkbara oavsett var brytningarna sker och det kommer att vara ohållbart att stoppa brytningarna i det egna landet och kräva att de ska i andra länder så en effekt av mera kärnkraft är att uranbrytningarna kommer att tvingas fram och en moderatledd regering kommer att driva igen nödvändiga tillstånd och ändra de lagar som lägger hinder i vägen.

Centern har svängt i kärnkraftsfrågan och med alla säkerhet kommer allinsen att fatta ett beslut där uranbrytningen är total och då är centerns gamla brytning fullständig i energifrågan

Vinner vi valet ska vi ta bort orättvisorna i skattesystemet mellan pensionärer och de som jobbar

Varför får inte Mona prata till punkt

 Vad vill du själv? Tycker du vi ska lägga ner våran kärnkraft? Är du emot uranbrytning?
Klart att fyndighet i norrland är bland världens 10 största. Det har denna på-fyndigheten garanterat inte varit i södra delen av landet om fyndigheten påträffats dubbelt så stor som denna i Jämtland. Sådan fyndighet i södra Sverige påträffas naturligtvis inte. I norr planeras strålhaltigt uran brytas och i söder konstateras det att det behövs fler invånare. Det är fyndigt om något.

Nåja. vi skall alla dö. Varför inte förr än senare. Allt för de sjuka utförsäkrade arbetslösa som bor, ja inte i norr då.

Snyggt "sickan", bra plan.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM