TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi har i denna vecka fått se bilder på minkar som djurrättsalliansen påstår är vanvårdade. Vi en snabbkontroll någonstans i södra Sverige så fann inte myndigheterna några vanvårdade djur.


Det var inte länge sedan vi fick bilder av hur grisuppfödarna skötte sina grisar och vissa personer blev hårt utsatta. Jag kan själv inte veta och bedöma om det är sant eller inte. Djurrättsaktivister har genom åren använt många metoder för sina syften och jag ska inte heller gå in djupare på det.


Däremot tycker jag medias beteende är mycket märkligt i dessa fall. Här publicerar man utan granskning bilder man fått till sina redaktioner utan någon som helst granskning. Hur kan media lita på att de inte blir budbärare för en viss organisation?


När man får sina tips eller bilder kan man väl själva åka ut och kontrollera om det är sant eller inte. Mitt förtroende för media försvagas betydligt när man får se sånt och man kan med fog tro att man är någon annans budbärare utan att granska fakta.


Jag har sagt detta tidigare medias spegling om regeringens sysselsättningspolitik, där har man går med på regeringens budskap, trots att det är hur enkelt som helst att få fram fakta, som säger något helt annat.
Jag saknar medias kritiska granskning överlagFörnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM