TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Alliansen säger sig vilja ha livskraftiga företag och det tycker även jag och vårt parti. Då blir jag förvånad när de går ut hand i hand med Almega och varnar för att det blir uppsägningar om det blir en rödgrön regering när RUT försvinner.


Dessa tjänsteföretag finns och den verksamheten finns bara på grund av att det är statliga subventioner.


Frågan blir om det är livskraftiga företag som är beroende av statliga subventioner och det är så nära en bidragslinje det kan vara. I min värld är det inte livskraftiga företag som är beroende av statliga subventioner. Jag konstaterar att i debatten om den misslyckade sysselsättningspolitiken så tar man till statligt subventionerade jobb som argument, och det är ett lågvattenmärke.


Jag skulle vilja höra om det är den nya moderata sysselsättningspolitiken att ha statligt subventionerade jobb i det privata näringslivetJag jobbar själv i ett företag sedan 1år med RUT-Jobb.
Så min röst får ni inte!!


Lennart Holmlund: Men tycker du att det är livskraftiga företag som inte klarar sig utan statliga subventioner. Det finns andra jobb som kommer med vårt förslag och det finns de som har råd att köpa RUT utan avdrag
Men min får ni då jag vill att Rut
ska bort


Lennart Holmlund: Ja det dyker upp andra jobb i stället och det kan aldrig vara livskraftiga företag som behöver statliga subventioner och jag är förvånad för moderaterna har hatat statliga subventioner
Har ni inte fattat att beskattning av lön och tjänsteproduktion skapar en kil som tar bort privat sektor som marknad för tjänsteföretag. Att sänka skatten är att låta folk behålla sina egna pengar och kan inte betraktas som subvention. Beskattningen är helt enkelt för hård. Men om man utgår från att staten skall konfiskera allt så förstår jag ditt resonemang - men det är ingen röstmagnet.


Lennart Holmlund: RUT är statligt subventionerade företag om de försvinner om subventionen tas bort
Då vill väl Mia ha bort ROT och alla ungdomsjobbssatsningar också...


Lennart Holmlund: VArför är ungdomsarbetslösheten bland de högsta i hela Europa. Jo det beror på bristen på jobbpolitik som är långsiktigt, inte dräng och pigjobb för att spetsa till det lite.
Fredrik Forssberg

Vem ska betala välfärden om vi tar bort skatterna?

Anette Fransson

Måste du ha ett bidragsjobb då? Du kan inte istället tänka dej jobba inom välfärden med Gamla, Sjuka eller Barn?


Lennart Holmlund: Så är det Kjell. Välfärd betalas via skatt och ges efter behov
Annette!

Vad bra att du kan säga vad du tycker.Om
moderaterna fått som dom velat historiskt
skulle du inte fått göra det
1918 sa dom nej till kvinnlig rösträtt
1947 nej till allmänna barnbidrag
I övrigt håller jag med Kjell
Jag tycker också du ska få ett arbete
som har säkrare villkor än så härLennart Holmlund: Ungdomsarbetslösheten beror på att regeringen sänkt skatterna så mycket att de inte har pengar för jobb och utbildning
Mia,

Socialdemokraterna röstade på två partistämmor i rad nej till att vara för kvinnlig rösträtt. Efterlyser du fin historia rakt igenom är det liberalerna som gäller – de var först och kämpade hårdast om allmän rösträtt.

Läs din historia lite lite noggrannare nästa gång. Blir mindre genant än när du som nu spammar samma okunniga dravel på en mängd s-info-bloggar.


Lennart Holmlund: Visst var moderaterna eller högern som de hette emot kvnnlig rösträtt och de har varit emot de flesta saker i välfärden som vi idag tycker är självklarheter
Om kostnadssänkningen, dvs "subventionen" är permanent så blir väl rimligen företagen livskraftiga.


Lennart Holmlund: Det kommer inte ens Borg att stå fast vid
Märkligt att se Fredrik Forssberg argumentera som han gör i frågan. Som VD för Aktivhus och Convertera har han i vart fall enligt tidningarna inte haft något emot statliga bidrag, men det kräver väl skatter?
Bosse
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM