TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Västra länken
Det kommer med jämna mellanrum frågor om vägdragningen där sedan vägverket gick emot kommunen och även synar det inre alternativet med en tunnel.
Från vår sida har vi sagt och säger att tunnelalternativet är politiskt omöjligt men tyvärr lyssnar inte trafikverket på oss så jag vet inte om de vill skjuta projektet i sank. Vi vet vad som är politiskt möjligt.
Däremot blir jag ledsen och besviken när jag hör motivet till dessa omtag. De andra delarna av projektet har blivit så mycket billigare att tunneln som är betydligt dyrare ryms inom de kostnadsramar som finns. Helt obegripligt resonemang. Man behöver inte bygga upp alla pengar det finns andra projekt som skulle behöva byggas
Har också svårt att se varför trafikverket envisas med en trafikplats liknande de som finns i Nordmaling vid korsningen E12 Kullavägen för det ger ett betydande större intrång och även det är dyrare. Deras motiv är att då ökar hastigheten några sekunder men det är ett märkligt resonemang då man i alla andra sammanhang sänker farterna


2010-08-02, 17:15  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM