TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Maud Olofsson öppnar i en debattartikel för att sälja ut delar av Vattenfall och pengarna ska användas för att investera i lovande energibolag och projekt bolag för att när man fått det på fötter ska det avyttras.


För mig och oss är det fullständigt vansinne att sälja ut Vattenfall. Energin tillhör basinfrastrukturen och det är bra att samhället har en del i marknaden så man vet hur elmarknaden fungerar och under samhällets kontroll och dessutom har Vattenfall levererat in stora summor i avkastning varje år, pengar som används till välfärd.

Maud litar inte ens på att marknaden själv är beredd att investera i energiprojekt, intressant. Samtidigt så ska staten vara med och konkurera med de privata energibolagen och därmed gynna vissa och hur stämmer det med ideologin för centern om ägande. Man slutar aldrig över att förvånas över centerns vägar eller är det Maud,s


Vill Maud sälja Vattenfall för att man inte har kunnat styra bolaget eller vad gäller det? Bolaget ligger under näringsdepartementet som är Mauds ansvar.

Vill man att staten ska satsa på framtida energibolag och projekt har man ju Vattenfall som bolag och som man kan ge ägardirektiv till med innebörden att delta i utveckling.

Jag är för min del helt övertygad om att Vattenfall har bättre kunskaper än tjänstemännen på näringsdepartementet om vilka utvecklingsprojekt det är värt att satsa på2010-08-01, 10:35  Permalink
Andra bloggar om:  


Anser du att det är delar eller hela Vattenfall som skall säljas? Inlägget blir lite oklart för mig.
Sonens företag går väl dåligt !!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM