TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sexköpslagen
Folkpartisten Camilla Lindberg tillhör de som ifrågasätter sexköpslagen. I god liberal anda tycker hon att det är märkligt att samhället ska kunna hindra två vuxna och beslutsamma människor att göra affärer i form av köp av sex.
Inte så förvånande att sånt kommer från liberalt håll för där är allt en marknad och det ska vara fritt att köpa och sälja. Hennes analys är att man säljer sex för pengarnas skull för att finansiera ett missbruk eller lösa en ekonomisk situation.
Det finns mycket att säga om dessa liberala idéer men justitiekanslern har utvärderat sexköpslagen och funnit att den fått avsedd effekt


Vore väl bra med en ny arbetsmarknad med tiotusentals nya jobb. Ungdomsjobb dessutom.
hej

Ja sannerligen har de en liberal syn som de tror kallas frihet, snacka om förvirrade människor. Det jag ville berätta var att jag drömnde en natt att reinfeldt skulle starta en statlig bordell. Snacka om att jag undrar hur min hjärna tänker osm fick ihop den nattdrömen om reinfeldt
Min gamla definition på fri marknadsekonomi innebär att fria människor till ömsesidig nytta träffar ekonomiska avtal. Den definition passar också in på samlag.

Däremot bör handlingar som påtvingas någon till den ena partens nytta vara straffbara oavsett om ersättning i pengar är inblandade. Att tilltvinga sig samlag skall ha högt straffvärde.

Nina, varför vill du klassa mig som förvirrad för att jag har dessa principer?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM