TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Rikstrafiken måste ges styrorder
Det går att läsa i Östersundsposten att flyget mellan Östersund och Umeå kan vara hotat och läggas ner vilket skulle drabba de patienter som behöver komma till Norrlands Universitetssjukhus.


Rikstrafiken det anser inte att det är en prioriterad linje vilket bevisar att de inte vet vad de gör och inte undra på att generaldirektören kom med ett idiotiskt förslag för kollektivtrafiken.


Patienter är inte prioriterad av Rikstrafiken skulle restiderna till Umeå bli helt orimligt långa och skulle kunna slå sönder Universitetssjukhuset och patientunderlaget skulle bli för litet och i förlängningen skulle patienterna tvingas åka till Uppsala eller andra platser söderut.


Åsa Torstensson säger att man ska ta ställning till det senare i höst. Jämtarna vill vara kvar och tillhöra universitetssjukhuset och sjukvårdsregionen även om det är tveksamma till en regionbildning av fyra län. När de tillhör NUS får de också tillgång till den utbildning som Umeå Universitet har för läkare.


Det här vill vi ha besked av regeringen före valet, det är en självklarhet att ska vi ha ett universitetssjukhus i Norrland. Det gäller det att utveckla det som finns med ett tillräckligt stort patientunderlag annars hotas Universitetssjukhuset. Ett nej till trafik ger beskedet att Norrland inte behöver ett universitetssjukhus. Upp till bevis Åsa och Maud och hela regeringen om ni vill bevara Norrlands universitetssjukhus2010-07-14, 10:22  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM