TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hur är stämningen i centerpartiet egentligen. I dag kom ett besked från Solveig Ternström att hon kommer att lämna centerpartiet. Jag blir väl inte direkt förvånad bland annat på grund av besluten i kärnkraftsfrågan.

 

Centern och Maud får väl också ta ansvar för att man tog in henne och satte henne på riksdagslistan trots att henne politiska aktivitet varit mycket låg. Skulle tippa att man gjorde det enbart för att locka över några väljare då resultaten i Stockholm varit dåligt för partiet.

I Västerbotten vet vad Börje Hörnlund tycker om Mauds ledning av centerpartiet och vilken politisk väg man tagit och lämnat folkrörelsepartiet centerpartiet som jobbade för landsbygdsutveckling, regionalpolitiken, delvis mot EU och helt emot kärnkraften. Vi får väl vänta någon tid och se vad Börje Hörnlunds nästa steg blir, han har då sagt att han inte kommer att rösta på centern.

De senaste dagarna har det också florerat rykten om att Maud skulle avgå men varifrån det kommer har jag inte den blekaste aning bara att talesättet igen rök ut eld alltid brukar ha en viss sanningshalt, trots att Maud skyllt detta på oss. Det kan ju vara ett sätt att mörka2010-07-07, 09:21  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag jobbar inom vården och hade en mardröm i natt.
Jag har sovit sämre och sämre ju närmare valet vi kommer.

Min mardröm var att Ohly skulle bli socialminister i en kommande vänstertrojka.

En kommunist som socialminister.

En mardröm för mig och för Sverige.

I drömmen drömde jag också att jag lämnar landet efter valet och arbetar i ett annat land.

Kanske ingen dröm utan en påtvingad verklighet.

Från en orolig vårdarbetare


Lennart Holmlund: Jag tror defenetivft det är bättre med honom än den som är idag även om jag inte tillhör hans största idoler
Vad bra jonas för Alliansen har ju fixat så stor arbetslöshet så då får någon annan ditt jobb.

Har du en tidtabell?Lennart Holmlund: Jag tror han är orolig för jobbar man i vården med den här regringen vt man ju inte om jobbet finns kvar. Man kan ha sålt verksamheten så någon gör storkovan på jobbarna i stället
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM