TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Maud Olofsson gjorde för en tid sedan ett utspel om att pensionärer skulle få F-skattsedel. Hon menade att pensionärerna skulle tjäna på detta.
Men på vilket sätt skulle de tjäna på detta istället för att vara anställd? Om man har en F-skattsedel ska man själv betala in skatter och avgifter men också stå för försäkringar m.m. Man ska även följa arbetsmiljölagarna.

Centerns motiv blir allt tydligare. De vill slå sönder den nuvarande arbetsmarknaden och gynna arbetsgivarna men missgynna arbetstagarna. Sen kan man också fundera över varför just pensionärerna ska konkurera om de jobb som finns som är för få?

Förslaget riskerar att göra det ännu svårare för ungdomar att få jobb. Det här är ytterligare ett förslag från centern som syftar till att tvinga ungdomar att acceptera lägre löner och sämre anställningsförhållanden. Centern är löntagarfientlig. Någon annan slutsats kan man inte dra. Ännu en anledning till varför jag vill byta regering.


2010-06-30, 12:16  Permalink


Du skrev:
"C är löntagarfientlig"


Så du tror att Maud vill avskaffa löntagarna och stoppa Sverige.

Eller är det sossepropaganda?
Eva

Vet inte om du verkligen är så dum som du vill framställa dig men det som avses är naturligtvis att högern och Centern vill försämra svenska arbetares villkor så att dessa blir mer livegna och ej har någon styrning över sitt liv genom att all trygghet kastas ut genom fönstret. Syftet är förstås undergiven personal och minimala löner.

Det är därför Alliansen och i synnerhet Centern är löntagarfientlig. Och i samma veva då även framstegsfientlig då vår starta nordiska modell är det som gjort att vi är världens modernaste och mest produktiva land.

Så ifall du ställer ner golfbagen(men du har nog någon polack som bär den för 4kr om dagen) och tänker efter så kanske du förstår?

Mvh
/kalle kula
Varför flyttade Volvo, Ericsson, SAAB, IKEA etc utomlands?

För att dom var arbetarfientliga?

Vi lever i en Global värld och inte bara i byn Svedala!

Vi vill dig inget ont - vi vill överleva!
Eva

Volvo, Ericsson, SAAB, IKEA finns kvar i Sverige och Atlas har flyttat hem mycket av sin tillverkning.

Om Centern fick som dom ville så skulle fackföreningar förbjudas.. Dom hatar fackföreningar och det gör övriga Alliansen oxå
Dom företagen finns i Sverige på samma sätt som McDonalds och CocaCola!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM