TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det sägs att staten har stora kostnader för socialförsäkringarna, vilket inte stämmer överens med verkligheten. Staten tjänar miljarder på dessa varje år och har så gjort under en tid då staten får in mer pengar än vad som betalas ut. Försäkringarna har gett ett stort överskott och beräkningen är att det ska hamna på i runda tal 100 miljoner de kommande åren.


Men de avgifter som betalas in är inte en skatt – utan en avgift som löntagarna har avstått löneutrymme för i avtalsförhandlingarna. Avgifterna är till för att finansiera socialförsäkringarna och inte till att sänka skatterna med.2010-06-21, 10:26  Permalink


Minst sagt upprörande. Här har talats sedan 2002 när Att sjuka fuskar, Detta sedan kridekokraternas oblattuggare Alf Svensson lyckades indoktrinera folket om sjukas fusk. Nu visar det sig att allt är en rejäl bluff och att fuskarna i stälet finns hos regeringen.

Sannigen hinner alltid ikapp,
nu är det hög tid ersätta de sjuka för den lögn som pågått i ett decennium,
Ersätta dessa med skadrestånd som kommer från det polistiska arvodet som dragit fram denna Lögn.
Lennart, blir det - som en konsekvens av detta - en rejäl sänkning av arbetsgivaravgiften när ditt parti kommer till makten tror du? Eller kommer ni att göra exakt samma sak?
Kan man få ett tidigt löfte av dig Lennart att dessa 100 miljarder under perioden 2010-2013 betalas tillbaka till oss arbetare ? Kanske ett par nya steg i jobbskatteavdraget !
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM