TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Unga drabbas av lågkonjunkturen
Ungdomsstyrelsen har visat på att lågkonjunkturen har slagit hårdast mot unga vuxna. 2009 hade 22 % av 20-29 åringarna en inkomst under 60 % av medianlönen en ökning med 9 % sedan 2001.

Fler unga är också skuldsatta och utan jobb vilket försämrar deras hälsa och många mår väldigt dåligt av arbetslösheten.


I umeå har det gått lite bättre för unga tack vare att Balticgruppen satsade pengar som för att vara ärlig borde ha kommit från regeringen. Ett lokalt företag såg brister och agerade.


Det blir inte bättre för ungdomarna att regeringen tycker att de har för höga löner. Ännu en upprepning av att regeringen satsat på de som har det bäst ställt men det som följer i spåren för ungdomarna ska också betalas. En typisk högerpolitik där orättvisorna ökar



2010-06-16, 13:43  Permalink
Andra bloggar om:  


" 22 % av 20-29 åringarna en inkomst under 60 % av medianlönen " Alla som studerar har en inkomstnunder 60%.

Kan dessa siffror betyda att fler pluggar än innan? Är det då dåligt? Har ni tänkt att lösa detta genom att tvinga folk att sluta studera?
Det är företag som skapar arbete.
Inte politiker.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET




Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM