TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Centerpartiet är det parti som har minst andel utlandsfödda riksdagskandidater. Det visar en granskning som SCB gjort åt Sveriges Radio. 5 % av partiets riksdagskandidater är födda utomlands, och trots att man sagt att man ska öka antalet har de minskat inför detta val. Granskningen visar också att C på kommunlistorna har lägre andel utlandsfödda än vad Sverigedemokraterna har.

2010-06-14, 14:47  Permalink


Ja du Lennart..Här i Katrineholm har Sossarna tagit in så mycket Somalier att gatubilden en vanlig dag nästan ter sig komisk.Man skulle kunna ta en bild över torget och tro att den är tagen i vilket afrikanskt land som helst.Jag hoppas att sossarna som styrt staden i alla tider minst låter 50& på listan vara av utländsk bakrund.Här i Borlänge är det likadant.
Peter & Peter


Det är förmodligen räddningen för eran nation. Undrar hur det skulle gå ifall sverige inte hade invandrare som fyller upp det glapp av kunskap & visdom som ni två påvisar.


Vad för utbildningsnivå har ni? Vad gör ni för att förbättra samhället?

Jag är ingenjör & arbetar politiskt.

En stolt somalier/svensk (som faktiskt bidrar till samhället, istället för att vara bitter över mina egna misslyckanden)

// Mahamed
Mahamed!Själv jobbar jag inom bygg och vvs och har faktiskt läst en del som du skriver och tycker att mycket är klokt.Det är bara att det har kommit så mycket flyktingar hit som driver omkring utan att komunen har beredskap för att hantera det.
Mahamed, Om det vore så väl att alla dessa somalier var välutbildade.
Jag kan guida dig genom min stad så får du se hur det ser ut verkligheten.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM