TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det händer mycket gällande klimatarbetet, detta trots att det inte verkar så om man lyssnar på vissa partier och politiker. Men det är viktigt att ta del av vad som faktiskt görs och sker.


Igår presenterade Svenska Naturskyddsföreningen en lista på vilka som har det bästa klimatarbetet, vilket kan ses som ett kvitto på att vi är duktiga i Umeå och att vi har bra folk och kunnig personal som genomför det som vi har beslutat om.


Umeå hamnade på 7:e plats med 60 poäng och närmast före oss låg i nämnd ordning: Ulricehamn 63 poäng, Ö-vik 64 poäng, Växsjö 65 poäng, Malmö 65 poäng, Stockholm 65 poäng och bäst var Östersund på 69 poäng av de 90 poäng som var det bästa man kunde få.


Ur länets synpunkt var det för många som låg i botten där Sorsele var 5:a från slutet med 12 poäng och lika många poäng hade Storuman. 7:a från slutet fanns både Malå och Vännäs.2010-06-02, 09:54  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM