TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det går inte att slå på TV:n, läsa en tidning, eller lyssna på radion utan att på något sätt ta del av diverse nyheter om kungahuset. Allt fokus verkar ligga på att rapportera om det föreståndande bröllopet men hur stort allmänintresse det faktiskt har kan man ju fundera över.


Bland annat görs det långa utlägg om varför Daniel ska kallas ers kungliga höghet för att i nästa andetag gå över till att diskutera lysningspresenter. Nästa dag handlar det om prinsessan Madelaine och varför hon inte var med på lysningen i kyrkan, eller varför hon flyr Sverige när hon haft en jobbig period.


Men hur de har det i familjen måste väl ändå vara familjens enskilda sak. Det bästa vore om de finge vara i fred eller att man ger ut en tidning för de som är intresserade av kungahuset. Nu tvingas vi alla ta del av dessa ständiga kungahusklipp när man egentligen förväntar sig att få se, läsa och höra nyheterna.2010-05-31, 09:47  Permalink


Dags att avskaffa monarkin. (S) borde börja driva denna fråga inför valet.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM