TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så löd en rubrik i SVT för ett litet tag sedan när Björklund föreslog mer pengar till försvaret. Moderaten Tolgfors blev förbannad på Björklund och sa att Björklund haft 8 budgetprocesser att komma med det förslaget. Tolgfors sa vidare att alliansen dömde ut de här frågorna på Folk och försvarskonferensen i vintras.


Jag tar inte ställning till sakfrågan men konstaterar att Moderaterna verkar vilja styra vad Folkpartiet ska tycka i detta. Det är väl alltid så att en regering bestående av flera partier kompromissar fram olika lösningar. Och må så hända att jag inte är en större diggare av Folkpartiet men ska vi ha ett flerpartisystem måste väl varje parti få föra fram sin politik som sedan ska kompromissas om man hamnar i regering.


I tidigare inlägg har jag kommenterat utvecklingen om att vi allt mer är på väg in i ett tvåpartisystem och att jag inte gillar det då jag anser det olyckligt ur demokratisk synpunkt.2010-05-25, 08:54  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM