TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

De rödgröna har presenterat sitt alternativ till budget med följdreaktionen från de borgerliga om hur dåliga de anser förslagen vara. Frågan de istället borde fokusera på är var deras eget samlade alternativ för nästa mandatperiod är.


Regeringen har lämnat tydliga besked om klyftorna, men inga besked om jobben. Reinfeldts svar är att högeralliansen inte kommer med sina besked förrän en månad före valet, fastän man kan tycka att väljarna borde väl ändå ha rätt att få besked tidigare? Det enda de borgerliga partierna har presenterat är löften om ofinansierade skattesänkningar på ytterligare 100 miljarder, att statsbidragen till välfärden ska skäras ned och att straffbeskattningen av pensionärer fortsätter.


Det skulle vara särdelens intressant och få förklarat för sig hur regeringens politik för ökade klyftor leder till fler jobb? Eller hur de menar att det blir fler jobb när man gynnar den rikaste tiondelen av befolkningen istället för breda grupper av låg- och medelinkomsttagare? Likaså om de faktiskt skulle ge sig på att förklara hur man menar att den som är sjuk snabbare blir frisk för att han eller hon blir fattig? På motsvarande sätt skulle de då kunna passa på och förklara varför det är en bra jobbpolitik att gynna män framför kvinnor?2010-05-06, 15:56  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM