TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Såg i morse debatten mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt där en hel del handlade om skatter och även bensinskatten.
Vi vet ju hur mycket de höjde efter förra valet när de sa att den skulle sänkas. Centern vill ju höja bensinen kraftigt. Det ska jag visa senare redan idag.
Den här regeringen har dragit på den svenska industrin kostander som uppgår till runt 28 miljarder och hotar jobben i många industrier som fraktar gods med båt i bottenviken, bottenhavet och rör Sverige, Finland, Baltstaterna med flera. Vad regeringens representat gjorde vid de förhandlingarna är höjt i dunkel.


Detta har inte varit något problem om alla vatten i hela världen fått samma skatt men nu blir det främst Sverige och Finland som får betala. Svavel har samma miljöpåverkan oavsett vart det släpps ut


Det är troligt att de investeringar som gjort i Obbola inte kommit tillstånd om svavelreglerna funnits. Det om något är ett stort slag mot Norrland och skogsindustrin som man pratar så mycket om när det gäller koldoxidskatterna men det tog inte Reinfeldt upp i debatten och här borde Mona har pressat honom varför man inte ser till att rädda den svenska skogsindustrin 2010-05-04, 12:44  Permalink
Andra bloggar om:  


Varför tar du bort kommentarer som förklarar att det...

...var Socialdemokraterna som låg bakom skatten
...inte kommer ske någon skillnad om Socialdemokraterna vinner valet
...är en lag som stödjs av ditt parti tillfullo
Det var regeringen och framför allt centerpartiet som godkände detta, och har därmed bevisat att man inte bryr sig om basindustrin mer än till retoriken.

Det verkar dom drabbade också att tycka.
http://www.second-opinion.se/so/view/1223

Fortsätt att höja koldioxidskatten. Men det gäller att hela tiden skatteväxla så man sänker någon annan skatt samtidigt (arbetsgivaravgift, skatt på grön energi) så att även basindustrin klarar sig.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM