TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Högeralliansen valde att inte ha med någon Norrbotniabana i sin infrastrukturplanering även om det läggs ut lite dimridåer att den ev. kan komma om företagen är med och betalar.


Ingenstans har jag hört eller sett att företag är med och finansierar vägar eller järnvägar men att de köper frakter på spåren, det vet vi. Ett investeringsbidrag från företagen tror jag aldrig något företag kommer att gå med på så detta är bara ett sätt för regeringen att begrava Norrbotniabanan med krans.


Jag har sett att man från rödgrönt håll presenterat vad man vill göra i Stockholmsregionen och nu väntar vi på besked om Norrbotniabanan. Vi vill ha det så snabbt som möjligt och det är ingen hemlighet att vi vill att banan ska byggas. Det har vår distriktskongress sagt.


Ibrahim Baylan vi vill gärna ha ett besked, senast under ditt 1:a majtal här i Umeå för orkar ni lägga kraft på att komma överens om hur infrastrukturen ska lösas i Stockholm vill vi veta även här hur det ska bli. För Norrland och för tillväxten i landet är infrastrukturen viktig och de pengar högeralliansen har budgeten är för lite, men ni bör nog pröva en lösning som är gjord som för Botniabanan. Det är ett effektivare sätt att använda pengarna. Vägpaketet ska också fullföljas här i Umeå.2010-04-22, 10:22  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM