TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Frågan om hur man har det inom centern när det gäller kärnkraften och vilken väg man kommer att välja är åter aktuell. Det är kanske känt att jag personligen inte är emot kärnkraft, en uppfattning som jag har haft hela tiden, men centern däremot är det parti som tillsammans med miljö- och vänsterpartiet genom åren varit kraftigast emot. Socialdemokraterna stod för och jag gör det fortfarande den inriktning som byggde på linje två där kärnkraften inte skulle avvecklas om välfärden hotades och innan tillgången på energi var säkrad.


För några veckor sedan kunde vi dock notera hur flera centerpartister gick emot sin egen partiorganisation när det gäller uranbrytningen. Centern gick då ifrån sin tidigare syn om det kommunala vetot. Vi får väl därför se hur det blir när kärnkraftsfrågan kommer upp i riksdagen framöver. Flera centerpartister har sagt sig inte vilja ställa upp på den nya linje ett (eller vad den nu ska kallas) och rösta emot. Vi får väl se när frågan kommer upp men jag förstår de som undrar vart centern har tagit vägen och hur det står till med partidemokratin. Utåt sett har man svängt helt i energipolitiken.


UIK åkte på en förlust igår
Enligt tidningarna, spelare och ledare var det ett felaktigt domslut som gjorde att de förlorade. Caroline Jönsson blev tacklad och kastade ifrån sig bollen rakt på en motspelares knä. Förbundet kanske därför borde ta sig en funderare på kvalitén på domarsidan för det har hänt tidigare att det har varit dåliga domare. Möjligen har kvalitén på spelarna vuxit snabbare än inom domarkåren och tills kvaliteten höjts även där får man väl använda manliga domare. Ur jämställdhetssynpunkt borde det inte spela någon roll om det är herr eller damdomare som dömer i såväl dam- som herrserierna om man arbetar för att det ska vara ungefär lika stor tillgång på båda.2010-04-06, 09:39  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM