TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den högerrregerin som sitter raserar välfärden steg för steg, jag tycker det är dags att Mona och Ibbe ägnar tid att avslöja dem, det har jag skrivit om även idag

2010-04-04, 18:04  Permalink
Andra bloggar om:  


Men snälla Lennart, det var ju Socialdemokraterna som började nermonteringen av välfärden, högern fortsätter bara i ert spår fast annorlunda. Ni kommer inte att kunna göra situationen bättre eftersom du och ditt parti bundit Sverige till EU som styr 75% av Sveriges lagar, dessutom är vi knutna till Europeiska centralbankens ekonomiska styrning genom det så kallade tredje steget.
Den Europeiska centralbanken agerar helt självständigt från politiker och är en vinstdrivande privatägd bank.
Hur ska denna privata vinstdrivande centralbank som styr våra ekonomi genom att sätta räntor och ha rätt att trycka papperslappar som det står en siffra på som inte är värda mer än pappret den är tryckt på, hur ska det förbättra situationen för en svensk arbetare?
För ni är väl fortfarande ett arbetareparti?
Om inte Sverige styr sin ekonomi utan endast rätten att beskatta, kan man då säga att Sveriges riksdag har kontroll över vår ekonomi?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM