TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Glad Påsk för många, glad påsk en vanlig hälsning men för andra börjar ett helvete.

Det är också den 1 april i dag och jag är helt säker på att många idag känner sig lurade som la sin röst på högeralliansen 1006.


Det var 18 000 personer som utförsäkrades och de ser idag slutet på sin karenstid om 3 månader. Försäkringskassan tror att det är uppemot 40 % som är så sjuka att de skulle behöva en ny försäkringsperiod, men ingen vet inte en enda.


Alternativet till de som inte får sjukpenning eller arbetslöshetsunderstöd få söka socialbidrag eller försörjningsstöd som det heter.
Du får de tömma sina konton, om de har några innan de får socialbidrag.
Den här regeringen har verkligen förnedrat de som har det allra sämst och som drabbats av sjukdom, men det är kanske inte så många så man bryr sig inte för bland dessa avgörs inte valet.

Den här regeringen har och kommer att göra allt som står i deras makt att sänka skatter och mest för de som har det bäst.
Tänk att de borgliga ledamöterna främst moderaterna stod upp i stolarna när riksdagen klubbade igenom förnedringslagarna som nu gäller2010-04-01, 12:48  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM