TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Detaljplanen för Plåtslagaren togs igår på fullmäktige och jag är helt övertygad om att det kommer att bli bra. Inte helt oväntat så gick Folkpartiet emot förslaget och orsaken kan man fundera över. Möjligen beror det på vissa kopplingar. Men den utemiljö som finns idag med carporttaken är ingen höjdare. Gatumiljön efter Brogatan blir bra och med ett hus som är ungefär lika högt som det gula hus som redan idag finns längs Brogatan.

När det gäller de hus som är byggda i kvarteret så är alla nybyggnationer gjorda på 50-talet och framåt. Möjligen att huset efter Kungsgatan är ett hus som kompletterats. Men det gula hus som samerna har haft sin verksamhet i är ett hus som sägs ha flyttats dit från Holmsund. Det trähus som ligger på kvarteret mitt emot är också ditflyttat och den del av kvarteret som nu ska byggas (och där carportarna tas bort) har tidigare innehålligt en gammal ladugård där Johan Jonssons hade sitt rörlager och verkstad.

Val av rubriksättning
Ibland kan man fundera över hur rubriksättningen i tidningarna går till. Ett exempel som inte var så länge sen var i VF där det för några dagar sedan gick att läsa att Öberg saknar 8 månadslöner. Men man behövde inte läsa många rader för att inse att det var pensionsavsättningarna på lönen som inte hade betalats in. Ett exempel av otaliga lite småknepiga rubriksättningar i tidningarna.2010-03-30, 15:40  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM