TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringen har fått underkänt av EU kommissionen när det gäller den LAS som man tog 2007 och den del som rör alla visstidsanställningar. Det kan du läsa mera om här.

Högerregeringen har dock för avsikt att skita i kommissionen för de hörs inte ha förstått regeringen.

 

Annat har det varit när det gäller att försämra för facket att vidta stridsågärder där de gick längre än vad Lavldomen sa. Även den har man kunnat bryta mot om man velat.

 

Littorin verkar inte veta att det är mycket svårare att göra sig av med folk i Belgien där Volvo lastvagnar inte sagt upp en enda person och när nu volymen av jobb ökar på monteringen så¨sker ju ökningen där då man ännu går på kortvecka där

 

Så fort det gäller att försämra för facket går de i ledband och stypkoppel på Svenskt näringsliv och moderaterna kanske måste göra det för att räddda sin finansering



Det är ju konstigt att löner och anställningsskydd är så oändligt mycket bättre i EU:s länder där facket är svagt. Vore det fel om det vore så i Sverige?
"i ledband och stypkoppel på Svenskt näringsliv [..] för att rädda sin finansering"

Haha, genom sig själv känner man andra.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET




Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM