TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jobbskatteavdraget har inte lett till ökad sysselsättning, det har varken minskat långtidsarbetslösheten eller ungdomsarbetslösheten. Men det är problematiskt när vi har en regering som inte kan komma upp med bättre förslag än skattesänkningar på alla de problem som uppstår. Undersökningar visar på att sänkt skatt på arbete inte alls gett den effekt som regeringen trodde. Men moderaterna håller benhårt fast på sin devis att allt går att styra med ekonomiska morötter och piskor, antingen via belöningar eller bestraffningar riktade mot individen. Det duger inte på långa vägar.


Istället måste vi se till att fylla arbetsmarknadspolitiken med ett innehåll. Vuxenutbildningen som så kraftigt nedmonterades i början av mandatperioden måste återuppbyggas. Men också att vi får till en rehabiliteringskedja som ger människor möjligheter till att komma tillbaka i arbetslivet. Infrastrukturella satsningar men även bostadsbyggandet måste öka, samt att industrin ges goda förutsättningar att kunna verka. Det är bara några exempel på vad som måste göras bättre än vad som skett under de sista åren.2010-03-17, 11:26  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM