TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sjukförsäkringsreformen, om man överhuvudtaget kan kalla det för reform, får fortsatt kritik och kritiken kommer denna gång från de anställdas fack. Man skriver bland annat att det är fler utförsäkrade än vad regeringen bedömde som är så pass sjuka att de i första hand behöver vård. Det skrev Carnhede på DN debatt här i veckan.


Samtidigt gör Husmark-Persson som vanligt och skyller i från sig. Det är aldrig fel på deras egen politik utan alltid något annat. Men det kostar ju om skatten ska kunna sänkas för de mest välbeställda och då är det de sjuka och arbetslösa som får stå för kostnaden för detta. Men det verkar ju som om regeringsföreträdarna inte förstår att alla kan bli sjuka någon gång under livet. Det är dock inte förvånande för sådan är egoismen eller som en känd poet sjöng: Sådan är kapitalismen. Det är dom rikas paradis men ingen hör en fattigs bön.


Elpriserna stiger
Vi har åter fått hört att elpriset kommer att stiga och räkningarna därmed blir högre. Vattenfall som styrs av regeringen säger att notan blir mycket högre för februari månad. Kylan i januari gjorde att förbrukningskostnaderna ökade och februari kommer nog inte att bli ett enda dugg bättre. Men frågan är om det var meningen att regeringens skattesänkningar som enligt de själva skulle ge mer konsumtion bara skulle räcka till att betala elräkningen med.2010-03-03, 10:37  Permalink
Andra bloggar om:  


Och det värsta är att torrveden snart är slut. Också i vår vedbod.

sen är det så att kostnaderna för sänkta skatter vältras öer på kommunerna när dessa utförsäkrade hänvisas till soc av ansvarig minister...
Det är rekordöverskott i kommunerna, så dom tål mycket mera socialbidrag.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM