TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ytterligare en förlust för Björklöven i kväll borta mot Västerås, hedersam säger man väl. Det har varit hedersamma förluster många gånger men jag tycker inte laget räcker till och i det har även ingått viljan att vinna.
Löven har kvar Troja hemma, Sundsvall borta och Mora hemma, medan Sundsvall har Malmö borta och självklart Löven hemma och Oskarshamn borta.
Sundsvall har tagit poäng flera matcher i rad mot lag som ligger bättre till och som håller på att förbereda sig för att testa förmågan att gå upp i elitserien, Löven förlorar mot alla.


Det finns många spekulationer om vad det beror på men egentligen är ju svaret enkelt i en serie som har så många matcher, man är helt enkelt för dåliga och som jag sagt tidigare det finns inte heller den rätta viljan.

Själv har jag sett min sista match för den här säsongen och ska man se mera ishockey nästa säsong får man nog gå till en lägre nivå för med spelprogrammet som är kvar kommer man att tvingas kvala och detta lag har inte nerver för att klara av detta.


Det gäller att göra rätt analys för framtiden och se till att man fostrar egna spelare som får chansen och som inte försvinner redan i tidigare år och löpa in spelare som inte har viljan att vinna utan ser matcherna enbart som en försörjning tror inte jag på2010-02-28, 21:33  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM