TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Socialdemokraterna tillsammans med vänsterpartiet har beslutat att ändra inställning till Sofiehemsskolans vara eller icke vara. Detta grundar sig i att elevunderlag som låg till grund för skolans nedläggning har förändrats. De nya prognoserna visar på helt andra siffror. Våra representanter i skolstyrelsen kommer dock närmare att berätta om motiven till ändringen.


Lokalbidrag till friskolor
Friskolorna har tidigare fått för mycket pengar för lokaler men i många rubriker går det att läsa att friskolorna förlorar pengar, vilket inte stämmer. De förlorar inte en enda krona för att de får mindre ersättning för sina lokaler. Den tidigare och alldeles för höga ersättningen gjorde att många företag kunde göra sig stora vinster vilket vi såg exempel på även i Umeå kommun.

 

Grattis Sverige till segern mot Finland
I morse hann jag med att se på matchen mot finnarna och glädjande nog vann Sverige. Inte nog med att de vann, de hade dessutom fullständig kontroll över matchen och det var det som var mest glädjande. Nu gäller det att laget är tillräckligt taggade när de ska spela kvartsfinal senare i veckan. Personligen tycker jag att Henke och Bäckström var bäst där den senare har blivit bra under sin vistelse i Kanada.

 

Ferry gjorde en godkänd insats igår
Tyvärr kom det två bommar i sista stående, men ska man ha någon möjlighet att vara med i täten så måste man göra som han gjorde och försöka skjuta ganska snabbt.2010-02-22, 11:14  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM