TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det har blivit kallare i vinter och då menar jag inte enbart temperaturen ute utan det har blivit ett kallare klimat för de människor som har det jobbigast i samhället.
Skatterna har sänkts för de som har jobb och mest för de som har det bäst ställ ekonomiskt, inte bara jobbskatteavdraget utan även de som haft de dyraste bostäderna har fått mest i skattesänkning och i dag är skatten på bostäder lika stor oavsett hur dyrt hus man har. 

Skatten är lika hög på ett hus i Sorsele som inte går att sälja som en villa i Täby som kostar 20 miljoner, mest till de som redan har. Det fanns avigsidor i det gamla systemet men de har gått att rätta till.


För att sänka skatterna och mest för de som har det bäst ställt har man finnanserat detta med att låna till dem och gjort stora försämringar för många.

Jag tar bara några ytterligare exempel, man har tagit bort avdragsrätten för fackavgifterna, man har kraftigt höjt avgifterna till A-kassan och mest för de områden man har sämst betalt, man har gjort olika skatt på jobb och pension, pension som är en uppskjuten lön, man har försämrat arbetslöshetsförsäkringen på massor av områden och man har lagt ytterligare bördor på de som är sjuka. Det är de arbetslösa, de sjuka, ungdomarna och pensionärerna som fått det betydligt sämre under högerregeringen och för dem är det rena rama permafrosten.


 

Det här är bara några exempel som visar att högerpolitiken är sig lik över tiden oavsett om man heter de nya moderaterna eller de gamla och de har lyckats dölja det bakom olika fasader och centern har tagit en värdeförskjutning så de är numera ett högerextremt parti lång borta från det folkrörelseparti man var tills Maud Olofsson blev partiledare och numera blivit stureplanscentern där Ursula förlåt Federley har en framträdande rollDet är väl ännu värre att de som är jobbare idag kommer få låg pension trots ett livslångt arbetsliv.
Det var väl sossarna som var med o tog bort ATP pga att det blev för dyrt när allla de som inte arbetade fick rel hög pension iförhållande till vad de betalade in.

Lurad 60 talare
Och en arbetarfamilj med två heltidsarbetare har nu 2010 med alliansen ca 30000 - 40000 :- mer på ett år att röra sig med pga jobbskatteavdraget... ja det är knävligt att vara socialdemokrat då ...

Men om ni får makten ska ni väl avveckla alla reaktorer snabbt och stänga ner industrin, det blir kallt för oss med eluppvärmda bostäder, dags att plocka fram filtarna kanske ...

Jonny kan du skriva vad dom sjuka har fått i förbättring. Var är din solidaritet? Dom som har det sämst har inte fått det bättre.
Men hallå? Hur kan du tycka att det är rättvist att det ska vara olika fastighetsskatt beroende på hur mycket huset är värt? Om jag sparar mina beskattade inkomster till handpenning och tar dyra lån för att bo bra så ska jag väl ändå inte beskattas ännu mer för det. Det är helt galet!

Ett fiktivt husvärde är inte något som ger mat på bordet förrän man säljer huset och då få ju alla betala 22% av vinsten och staten får då sin del av kakan...

Det är ju precis ditt resonemang som gjort att många t.ex. pensionärer tvingats flytta från sitt livstidsboende för att de råkar bo i ett område som blivit populärare eller gud förbjude hade en sjöglimt och husen har stigit i värde.

Tänk om...

Glömde kommentera att pension inte alls är uppskjuten lön, ni socialdemokrater såg till att vi yngre generationer kommer behöva betala för köttberget och troligtvis få gå i pension långt efter 65... tack för den!
Självklart ska fastighetsskatten baseras på husets värde, Det är dessutom fördelaktigt för staten ta bra betalt på värden som inte går flytta så lätt.

Kapitalister gör annars allt för att flytta sina tillgångar.
Därför bör fastighetsskatten baseras på husets värde.
Om det varit en marknad som skött det skulle de självklart nyttjat läget. Staten ska självklart göra detsamma. Staten måste lära sig utnyttja rikas pengar. Precis som den öppna marknanden försöker komma åt rikas pengar.
Det ska kosta ha en fastighet med stort värde helt enkelt.


Till Jonny kan sägas att en genomsnittspensiomnär fått betala ca: 40 000 kr mer i skatt under borgarnas mandatperiod. Den politik alliansen för är en tydlig diskriminering av folkgrupper i samhället.
Man skapar klyftor mellan folkgrupper,
Låt oss vara klyftiga istället och rösta på soosarna istället för att rösta för ökande klyftor.

svar till Jonas : " som skriver: Det är ju precis ditt resonemang som gjort att många t.ex. pensionärer tvingats flytta från sitt livstidsboende för att de råkar bo i ett område som blivit populärare eller gud förbjude hade en sjöglimt och husen har stigit i värde. "

Det finns pengar i fastigheten för att betala fastighetsskatten så ditt resonemang håller inte,
De som har höga värden på huset kan låna 75% av värdet på huset och då vore det väl attan om inte de skulle ha råd betala fastighetsskatten.

Se det som en skatt på avkastning.
vilket gäller aktier, bankmedel o.s.v
Det var överklassgnäll om fastighetsskatten
vilket gav chansen för alliansen göda överklassen
med fördelaktig fastighetsskatt."Till Jonny kan sägas att en genomsnittspensiomnär fått betala ca: 40 000 kr mer i skatt under borgarnas mandatperiod."

Strunt! För det första har pensionärena samma skatt som tidigare (den som socialdemokraterna inte ville sänka). Att arbetande får behålla mer av sin skatt än tidigare kan aldrig bli på bekostnad av någon annan. Du förutsätter att alla är livegna staten och att eventuella intäkter direkt tillfaller staten. Ett sådant resonemang kommer bara leda till att mindre företag startas, mindre tillväxt och ett finansiellt förfall... Kaptialismen är det som har byggt allt du ser omkring dig och tar för givet, billiga kläder, kapitalvaror och så vidare."Det var överklassgnäll om fastighetsskatten
vilket gav chansen för alliansen göda överklassen
med fördelaktig fastighetsskatt. "

Nej det var vanliga svenssons som var förbannade på att man helt plötsligt fick betala mer skatt när man förbättrade sitt boende t.ex. helkaklade badrummet, inbyggd spis eller andra förbättringsåtgärder.

Bara för att man lägger pengar på sitt boende så ska man inte straffas för det!

Och istället för att försöka tvinga människor att betala extra skatt genom fastighter (som inte kan flytta) så kanske man skulle vara mer försiktig med hur skattemedel används och göra det mer attraktivt att jobba & generera mer arbetstillfällen för att på så vis får in mer skatteintäkter.

En mindre procent av en större summa kan faktiskt blir mer än en stor procent av en mindre summa... svårt för dig som socialdemkrat att fatta men skulle du inte hellre vilja ha 1 % av världsbanken än 100% av korvkoisken?

Nä bertil... du är ett praktexempel på någon som anser att de är finare för att de är "solidariska" genom att ta andras tillgångar.


"Det finns pengar i fastigheten för att betala fastighetsskatten så ditt resonemang håller inte,
De som har höga värden på huset kan låna 75% av värdet på huset och då vore det väl attan om inte de skulle ha råd betala fastighetsskatten. "

Alla får inte lån! Speciellt inte ensamstående som är en utsatt grupp..
Svar till Jonas. "Till Jonny kan sägas att en genomsnittspensiomnär fått betala ca: 40 000 kr mer i skatt under borgarnas mandatperiod."

Jonas svarar:
"Strunt! För det första har pensionärena samma skatt som tidigare"
Du har rätt pensionärerna betalar samma skatt som tidigare; Att löntagare får skattesänkning blir den effekt jag skrev.

Dcck för att förtydliga det hela skulle jag kanske skrivit så här:

Till Jonny kan sägas att en genomsnittspensiomnär fått betala ca: 40 000 kr mer i skatt under borgarnas mandatperiod. detta på lika inkomst.


Gällande fastighetsskatten så skiljer sig våra åsikter.
Största gnället på fastighetsskatten var från överklassen i främst Stockholm.

Jonas skriver.
"Alla får inte lån! Speciellt inte ensamstående som är en utsatt grupp."

Där har du fel. På fastigheten får du låna 75% av taxeringsvärdet. har inget med ensamstående att göra. Banken har ju fastigheten som säkerhet.

har du en fastighet som har ett taxeringsvärde på¨20 miljoner. Så får du 15 miljoner i handen.
Vore väl fanken om inte det skulle räcka för att betala all framtida fastighetsskatt.
skulle allt förbrukas så är ändå 5 miljoner kvar när de säljer reavinstskatten på det är väl 30%

En man som anser att "alla borgare är fuskare", "att sossar har rätt att fuska till sig makten" att skattebetalarnas förening borde förbjudas etc är inte demokratisk så varför skulle hans åsikter på något sätt i skattefrågor vara balanserade ?

Pensionärer har som sagt samma skatt som tidigare och betalar inte mer skatt nu än de gjorde 2006. Den som påstår att de betalar 40000 mer i skatt nu än 2006 är en lögnare.

Bertil Lund vill inte heller att pensionärer ska få sänkt skatt också, han vill att alla ska betala så mycket skatt det är möjligt. Dvs arbetare ska betala mycket mer skatt igen.


De som led värst under fastighetsskatten var inte de rika, det var de gamla / låginkomsttagare som råkade bo grannar med hus som bestämdes ha ett attraktivt marknadsvärde. Plötsligt tvingades de betala 50000:- eller mer i fastighetsskatt på sina magra pensioner.
Återstod att sälja sina gamla hem eller göra som ledande sossar rekommenderade : Belåna huset för att ha råd med skatten (en slags sakta statlig konfiskation).

Tragiskt och försvaret av denna poliyik är patetisk.

Så, nu ska väl Bertil Lund ge sig på mig som person igen, det brukar vara det som gäller när argumenten tryter totalt.
Jonny skriver.
"Pensionärer har som sagt samma skatt som tidigare och betalar inte mer skatt nu än de gjorde 2006. Den som påstår att de betalar 40000 mer i skatt nu än 2006 är en lögnare. "

Du har helt rätt Jonny pensionärer betalar inte mer skatt nu än tidigare, MEN de betalar ca: 40 000 mer under borgarnas mandatperiod än en löntagare med samma inkomst detta på en genomsnittsinkomst.

Jonny skriver:
"Bertil Lund vill inte heller att pensionärer ska få sänkt skatt också, han vill att alla ska betala så mycket skatt det är möjligt. Dvs arbetare ska betala mycket mer skatt igen. "

Det där är vad du tror om mig, Men vet gör du inte.
så de orden får du stå för själv.

Gamla led inte av den tidigare fastighetsskatten.
Som sagt de kan belåna huset och tryggt betala fastighetsskatten. Det var rika med höga värden som
ville ha mer fördelar.

Nä Jonny jag ska inte gå på dig som person bara din åsikt.
Bertil : Varför sprida missvisande propaganda ? Eftersom pensionärer inte betalar mer skatt än 2006 så gör det ju inte det. Ditt resonemang är ju meningslöst.

Däremot slipper ju pensionärer att betala den "allmänna löneskatten" på cirka 6% på bruttolönen som arbetare betalar.

Eftersom pension är uppskjuten lön borde det enligt ditt rättviseresonemang betala dessa skattepengar.

Varför gör det inte det ???

Nu har ju alliansen sagt att även pensionärer ska få skattesänkningar, det är utmärkt tycker jag. Det ogillar du.

JO, du har tidigare lite excalterat skrivit att du anser att hela skatteavdraget för arbetare ska tas bort. Förnekar du det ?

Ska man i ett upplyst samhälle som pensionär behöva ta lån för att betala skatter och pålagor ??? Ja fy tusan vilket samhälle du gillar ...

Bra att du håller dig till att argumentera mot mina åsikter.


Svar till Jonny.
Den löneskatt som du hänvisar till och som är på 6% den "lönen" får aldrig pensionärer, så varför skulle de då beskattas för den.

Jag har nämt tidigare hur pensionärer skattediskrimineras, Så det behöver inte förtydligas mera.

"Nu har ju alliansen sagt att även pensionärer ska få skattesänkningar, det är utmärkt tycker jag. Det ogillar du. "

Jasså. Det är du som säger så inte jag.

"JO, du har tidigare lite excalterat skrivit att du anser att hela skatteavdraget för arbetare ska tas bort. Förnekar du det ? "

Mycket möjligt jag sagt det. Och det tycker jag fortfarande, Jobbskatteavdraget ska bort tycker jag.
I stället ska skatten sänkas generellt för oss alla.
om nu skatten nödvänigtvis ska sänkas.
Vilket man kan ifrågasätta.


"Ska man i ett upplyst samhälle som pensionär behöva ta lån för att betala skatter och pålagor ??? Ja fy tusan vilket samhälle du gillar "

Absolut använder man pengarna till annat än att inte betala sin skatt, ja då får de låna. Att smita från skatten är som att smita från notan när man går på restaurang.


Har du mera frågor så ska jag försöka svara efter bästa förmåga. Du verkar inte så insatt Jonny du verkar vara en sökare som vill ha svar.
Det ska du inte skämmas för

Det är bra du är på sossebloggen då får du veta hur ett mera harmoniskt samhälle kan byggas upp.
Ett harmoniskt samhälle byggs, enligt toksossens Bertil Lund, genom att pensionärer får belåna sina hus för att kunna betala en chockhöjd fastighetsskatt. Staten ska pungslå arbetare och tvinga på hårt arbetande sjuksköterskor och städare en skattehöjning på 15000 kr/månad. Det är solidariskt.

Fy f*an vad äcklad jag blir av arbetsskygga parasiter som B.L. Har du gjort ett hederligt dagsverke någon gång? Ville du verkligen att staten skulle ta dina pengar då?

Dessutom är det JAG som betalar för pensionärerna! Det är ingen uppskuten lön, som du inbillar dig. Sossarna har skapat ett system som innebär att den yngre genrationen betalar dör din pension, samtidigt som vi ska betala in till vår egen.

Så dra du åt hel-vete din vidriga kommunist.
Svar till Oscar.
Vad härligt du ilsknade till,

" en skattehöjning på 15000 kr/månad."

Visst överdrev du lite nu?

"arbetsskygga parasiter som B.L."

Vilken B.L Menar du? Bo Lundgren eller ?
Han har väl inte gjort nåt vettigt i sitt liv,
där håller jag med.


"Dessutom är det JAG som betalar för pensionärerna! "

Jasså det visste jag inte, Bra att du gör det så övriga slipper. För själv behöver du väl ingen pension Oscar.

"Så dra du åt hel-vete din vidriga kommunist. "

Kommunister behövs, lite mer utrensning av borgarparasiter behövs.
Riktigt kul med din kommentar. mera av sådant så vi får lite humor i kommentarerna.
Du koketterar med din dumhet, Bertil. Så gör endast en sann kretin.

Trevligt att såna som du får hållas fritt på s-bloggar. Utrensningar av borgare. Jo, man tackar. Hur ska utrensningen gå till rent praktiskt? Ska vi bygga upp läger, eller blir det offentlig arkebusering?

Du är en pinsam människa...
Självklart vill jag ha ny regim. Därmed så måste Borgare röstas bort d.v.s. en utrensning av borgare från regeringskansliet till att sätta dit sossar istället.
Visst låter det bra.

Eller är det möjligen pinsamt.
Bertil Lund :
Pension ÄR "uppskjuten lön", eller hur, eller är den ett bidrag ?
Varför ska enligt din logik då pensionärer slippa den allmänna löneskatten på 6% ?
Den kan ju dras direkt av staten.

Arbetare är alltså skattediskriminerade ...

Du vill inte sänka skatten, punkt, det har ju framgått ett flertal ggr i dina inlägg.
Det är magi kring skatteintäkter/skattetryck för dig, de kan bara öka i din värld.

En vanlig pensionär i ett hus med högt marknadsvärde hade inga pengar att betala de extrema fastighetskatter som
det socialdemokratiska systemet innebar. Det kunde vara en fallfärdig sjöstuga nära begärligt hav i Bohuslän som bestämde
den extrema skattesatsen.

Borde inte moderaterna förbjudas enligt ditt synsätt ? Du vill ju förbjuda skattebetalarnas förening.
Svar till Jonny. som skriver:
"Pension ÄR "uppskjuten lön", eller hur, eller är den ett bidrag ? "


Enligt PRO säger de att det är uppskjuten lön. De borde vällveta vad det är eller hur.

"Varför ska enligt din logik då pensionärer slippa den allmänna löneskatten på 6% ? "
Den kan ju dras direkt av staten.

Därför dessa 6% har pensionärern redan betalat då denne jobbade.

"Arbetare är alltså skattediskriminerade"

Nja kan man kalla det så, är det inte mer rätt kalla att f.d anställda är skattediskriminerade .
Ja eller kansk man kan säga arbetare är skattediskriminerade. en som blivit sjuk eller arbetslös är väl en f.d. arbetare. eller en arbetare i avvaktande.

"Du vill inte sänka skatten, punkt, det har ju framgått ett flertal ggr i dina inlägg.
Det är magi kring skatteintäkter/skattetryck för dig, de kan bara öka i din värld."

Det beror i vilket sammanhang du fått fram det.
Skatten ska vara optimal, Vad det nu är.
d.v.s skatten ska inte vara högre än nödvändigt.
Men framförallt ska den inte vara som nu där sjuka arbetslösa pensionärer skattediskrimineras.
Men detta har jag ju skrivit flera ggr.
Kag tycker du borde lärt dig vad jag menar.

" En vanlig pensionär i ett hus med högt marknadsvärde hade inga pengar att betala de extrema fastighetskatter... "

Inget skäl att inte betala skatten anser jag.
Ett högt taxerringsvärde på en fastighet får du låna 75% på. Det har jag också skrivit tidigare.

Borde inte moderaterna förbjudas enligt ditt synsätt ? Du vill ju förbjuda skattebetalarnas förening.

Det är skillnad på skattebetalarnas förening och moderaterna.

Moderater de vill krossa facket, då anser jag att varken Timbro eller skattebetalarnas förening bör få finnas heller. De gynnar en´bart en överhet.

Att förbjuda moderater tycker jag inte, finns delar i den moderata politiken som är bra, Så det finns inget ont som har nåt gott i sig.

Detta med att de som reser utomlands inte ska räkna med hjälp från staten är helt rätt.
De som åker utomlands ska ha egna försäkringar
Hur kan man disskuteras, om det är chaterbolaget som ska fixa det eller vilka , ja det vet jag inte.

Hoppas du är nöjd med svaret .
har du andra frågor så får du väl komma med de.
Men kom inte med samma frågor hela tiden.
Men räkna inte med att jag har tid svara jämt dessutom är det omöjligt ha kunskap om allt.
Däremot kan man kanske ha en egen åsikt.
Bertil Lund : "Därför dessa 6% har pensionärern redan betalat då denne jobbade."

Nej, de har inte betalat dem på sin uppskutna lön som de får ut i pension.

Bara för att jag ogillar en organisation vill jag inte förbjuda dem, det ingår i demokratins spelregler att acceptera oliktänkande. De som bryter mot lagar (t.ex rasister/nazister/militanta veganer etc) de får ta sina straff när de begår något brottsligt.


PS - Kul att för en gångs skull kunna diskutera lugnt.

Dessa 6% är det arbetsgivaren inbetalade nu har pensionären ingen arbetsgivare.
det de menar antar jag är den synliga lönen som de menar är uppskjuten lön.

Som sagt uppskjutna lön är det PRO som påstår. Du får fråga dem .
maila till de får de förklara för dig.
Eller så till denna länk : http://www.rattvisaskatter.nu/

Varför vill då borgarna krossa facket.
det är ju ett sätt att förbjuda en organisation också fast på ett finare sätt.

"
PS - Kul att för en gångs skull kunna diskutera lugnt"
Jag säger detsamma.
Är det inte orättvist mot pensionärer att sjömän har ett sjömansskatteavdrag ?

Sjömän får inte bara njuta av frisk luft och havets vågor, de får även utnyttja speciella skattetabeller och egna avdrag, deras arbetsgivare får speciella stöd ...

Jag tycker pensionärer borde få detta också.

Vill "borgarna krossa facket" ? Var har du fått det ifrån ?
Känner inte till detta med sjömän speciellt mycket så det kan jag inte kommentera,

"Vill "borgarna krossa facket" ? Var har du fått det ifrån ?"

Det är väl känt att borgarna är emot facket.
så det är inget nytt.


Jag måste verkligen protestera mot beskrivningen av Centerpartiet som "högerextremt"!

Påståendet är absurt, oförskämt och djupt ohederligt.

Johan Hedin
/v ordf Stureplanscentern
Svar till Johan: Finns mycket som är absurdt , oförskämt och djupt ohederligt.

Centern var väl med och applåderade när sjukförsäkringslagen togs och de var väl även med på att den klubbades igenom.
De som drabbas av det kan man verkligen säga blir behandlade absurdt, oförskämt och djupt ohederligt.

Centern är absolut relativt högerextremt jämfört med vad det varit.

"absolut relativt högerextrem"??? Vet du ens vad du skriver B.L.? Eller har du svårt med svenskan?
Svar till Oscar. Förstod du inte vad jag menade?
Centern är absolut extremt högerparti.
dock hur mycket är relativt. d.v.s beronde vad var och en tycker.

Överhuvudtaget så har alla partier tvingats gå mer och mer mot höger.
Detta om man jämför hur det ex: var på 60-70-talet.
De fyrtitalister som då stod på barikaderna och var vänstertrogna är idag i många fall täta kapitalister och därmed moderater.

Att kalla Centern för högerextremt är så smaklöst så man baxnar. Denna typ av smutskastning från socialdemokraters sida är en av anledningarna till att jag inte kan rösta sosse igen.
Att sen som BL komma med dåliga undanflykter som att jämföra med hur det var för 40 år sen är illa. Alla vet vad som menas med att vara "högerextrem" idag. Kort och gott: väldigt rasistisk lagd.
Svar till Kenneth som skriver:
"Denna typ av smutskastning från socialdemokraters sida är en av anledningarna till att jag inte kan rösta sosse igen."

En rätt banal anledning att inte rösta på sossarna.

Det är ju i förhållande vad Centern en gång var som ordet högerextrem används.
D.v.s Centern har gått från ett parti för bönder och inlandsbor till att mera företräda Stureplanshögern
Alltså en dramatisk förändring.

Sedan kan jag faktiskt hålla med, är ordet högerextremt rätt benämning? men kalla det rasistiskt är väl att ta i.
Det blev ju också fel i så fall.
Vad skulle man kalla det då om förändringen är så enorm.

Skulle man kalla det moderatlinkande parti
Eller?

ge tips!
Men Bertil, enligt dig är väl allt till vänster om vänsterflanken inom S högerextrem till sin definition ?
Rättelse :( , jag menade givetvis :

Men Bertil, enligt dig är väl allt till höger om vänsterflanken inom S högerextrem till sin definition ?
Svar till Jonny.

Både vänstern och sossarna har tvingats gå mot höger.
Marknadsekonomins dominerande ställning är orsak till det.
Därmed inte sagt marknadsekonomin är fel.

Men det jag vill påvisa att det är mera viktigt få en marknadsekonomi som funkar än att skapa en marknadsekonimi för människans bästa.

Klyftor ökar och Sverige blir kallt och hårt.

Detta fenomen ser vi USA där allt har gått före en vettig sjukförsäkring liksom vettig socialförsäkring.

Det är även genom USA-s dominans som detta fenomen även nått Europa.

Man kan fråga sig hur länge detta håller innan en ny kultur kommer.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM