TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Moderaterna fuskar i den interna kampen om plats på sina listor. Nu har det uppdagas i Stockholm och man skjuter upp fastställandet av listorna. Det är en medlem som erkänt att han betalt medlemsavgift till patriet för flera medlemmar.


Enligt rapport från flera moderater har det här sättet att värva röster även förekommit inför tidigare val och flera högt uppsatta moderater ska ha känt till det.


Jag är i och för sig inte förvånad för idologin går ju ut på att allt går att köpa och det var också diskussioner bland moderaterna här i Västerbotten om personer som skrivits in i partiet

Friskolorna har sämre skolhälsovård.
Friskolorna i Umeå kommun har sämre skolhälsovård än de kommunala skolorna vet vi.
Det är färre skolsköterskor och kuratorer per elev. Alliansen försöker förklara att friskolorna ordnar det på annat sätt vilket är en undanflyckt. När det gäller antalet lärare per elev vill man dock räkna antalet lärare.
Friskolorna får däremot samma pengar per elev vilket visar att bidragen till friskolor är felkonstruerat och måste göras om. De stora vinsterna i friskolorna har självklart med konstruktionen att göra.
Vår kongress sa att kraven på friskolor och kommunala skolor ska vara lika och det gäller även att de inte ska kunna gallra vilka elever man antar till skolan.
Är kraven lika på den kommunala skolan och friskolan då är det inte stora problem om man är så mycket duktigare och effektivare att de kan göra en vinstFörnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM