TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Snart börjar OS som är en riktig höjdare för en som älskar sport och främst vintersport. Vi har flera idrotter som är utmärkta eller till och med bättre att följa via TV än på plats, skidåkning utför och på längden, skidskytte, curling, konståkning, skridskor men vi får även se idrotter som sällan visas som rodel och bob och ishockeyn är också självklart mycket tittarvänligt.

Media å sin sida trissar upp förhoppningarna o medaljregn som sätter stor press på våra idrottsutövare. Visst har även jag förhoppningar om medaljer och det är nog även de idrottare som de flesta andra tror får några medaljer, det är Helena och Acko i skidskytte, Hellner och Kalla i längdåkning och stafettlagen, Jönsson eller någon av sprintåkarna har också goda chanser, liksom ishockeylagen, curling, puckelpist och de andra lite midre kända grenarna finns chansen liksom Anja i utförsåknig även om hon är ganska ensam i utförsåkningslaget.


Det är också bra att mycket av sändningarna sker i SVT så vi slipper dessa ständiga avbrott för reklam och vi hoppas bara att producenterna från Canada vet vad de ska visa. Det blir några fina TV veckor och många av sändningar kommer ju numera direktsända på kvällarna här hemma. Nu håller vi tummarnaEn rackarns tur att det kontraktet skrevs innan alliansen tog över. SVT ska ju inte få sända något som någon annan vill sända. Adehlssontanten har ju satt stopp för budgivning på stora evenemang för SR. Ifall ingen privatperson kan bli rik på det så ska det inte visas för svenska folket. Idrott är enligt högern inget folkintresse. Vår idrottsminister som är en av landets minst idrottsintresserade vet ju bäst. Så som högern alltid gör.
Jag tycker det är tragiskt att se bilderna på dreglande, fånvrålande ishockeyfanatiker. Tänk om denna skit sändes i reklamfinansierade kanaler i stället för i den fina publicservice kanalen, som vi svenskar frivilligt finansierar för att slippa se ishockey. Golf är mycket finare.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM