TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I dagens Västerbottens Folkblad finns ett reportage skrivet av TT om hockeyspelaren Nicklas Lidström sedan hans debut. Det står bl.a. att han började 1990 i Tre Kronor och att det var samma år som Ingvar Carlsson blev statsminister. Men det är fel, Ingvar Carlsson blev statsminister våren 1986 efter att Olof Palme hade mördats den 28:e februari. Ingvar var statsminister 1986 fram till 1991 då det blev borgligt styre och kom sedan tillbaka efter valet 1994 och avgick 1996 då han efterträddes av Göran Persson. Rätt ska vara rätt.

SUCK, SUCK, SUCK
Ja, suckar gör jag då jag ser att guppen efter den ombyggda Östra Kyrkogatan är en arbetsmiljörisk för busschaufförerna så att det måste ändras om till sommaren. Vilket bolag eller konsultbolag har kommunen köpt tjänster av för att konstruera detta och har det bolaget i så fall den kompetens som behövs för att göra jobb åt kommunen? För borde det inte ses som en självklarhet att ta kontakt med kollektivtrafiken för att kunna göra rätt från början?2010-02-11, 10:05  Permalink
Andra bloggar om:  


Hej Lennart! I och för sig har du ju rätt, men om man ska vara lite petig och formell så avgick faktiskt Ingvar Carlsson och hans regering 1990, då man inte fick igenom krispaketet. Kort där efter återkom han som statsminister igen. Så han blev alltså statsminister 1990 också.

Hälsar
Mats
Du var inne på främlingsfientlighet i en annan post.

Känner du till regeringen Carlssons luciabeslut på 80-talet?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM