TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi närmar oss OS och igår visade Kalla att hon troligen prickat in formen rätt. Det var mycket go och driv i hennes skidåkning och en otrolig vilja, något som är a och o inom idrotten.
Men bara för att hon nu vann ska man inte alls ta för givet att det blir pallplats och vi får hoppas att media inte trissar upp förväntningarna. Även Anna Haag gjorde ett bra lopp och blev femma. Likaså herrarna gjorde hyfsat ifrån sig.
Björklöven däremot hamnar längre och längre ner i träsket och man gör inga mål, något som jag tror har att göra med inställningen. Vi får hoppas de klarar sig kvar och att de får börja om från början. Man bör sluta att importera spelare som spelar för sin egen försörjnings skull. Istället är det viktigt att se till så att man får en långsiktighet på tränar- och spelarsidan från ungdomar upp till A-laget. Mer självförsörjning av spelare måste till och det är märkligt att så många unga spelare från det egna ledet försvunnit från klubben både i A-laget och på juniorsidan.

Sveriges har klarat krisen nästan sämst
Sverige är ett av de länder som klarat sig sämst genom den ekonomiska krisen. Det visar den senaste upplagan av välståndsligan som OECD har gett ut.

 

Vid sidan av Irland och Island tillhör Sverige de länder som har sjunkit mest i rankingen. Välståndsligan mäter BNP per capita i de ledande industriländerna. 2007 hade genomsnittssvensken en levnadsstandard som var 11 % högre än snittet i OECD länderna och det har nu sjunkit till 7 %.

Vi får se hur Borg och Reinfeldt ska förklara detta då de brukar skryta över hur duktiga de har varit och så är det precis tvärt om. Regeringen är på väg att köra hela Sverige neråt på välståndsligan bara för att några få ska få det bättre. Men man kan undra vart de granskande medierna har tagit vägen. Det borde snarare råda en skammens rodnad över media som bara bär fram regeringens budskap utan att kritiskt granska det.Sveriga har rasat kontinuerligt på listan sedan 70-talet...

Beror det på alliansregeringen ?

Vinnare i ligan är bland annat USA

http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Skatter/Skattetryck/Skattetryck-i-Sverige-och-internationellt/

Hmmm... förespråkar du deras välfärdsmodell ?
Och Lennart Holmlund tror att om socialdemokraterna haft makten, så skulle det inte finnas några som helst problem. Sverige skulle ligga i topp i hela EU!

Lennart Holmlund tror att socialdemokraterna alltid har rätta lösningar på problem och deras tyckande är alltid det rätta.

Tyvärr säger historien något annat. Jag tycker inte du är trovärdig med dina kommentarer. Du verkar inte kunna lyssna på andras åsikter, utan allt som alliansen gör är fel.

Sådana politiker som inte kan lyssna och analysera borde syssla med något annat. En seriös politiker ska lyssna på allas synpunkter. Men inte som Lennart Holmlund, tron att socialdemokratin alltid är den rätta politiken.

Har du verkligen läst dina egna kommentarer på bloggen? Man kan undra?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM