TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vid söndagens TV-debatt ljög Reinfeldt om hur antalet sysselsatta har ökat under högerregeringens styre. Men det visade sig överhuvudtaget inte alls vara någon ökning utan bara ett annat sätt att räkna. Anders Borg gick ut under måndagen och dementerade siffrorna även om man kan misstänka att uppgifterna kom därifrån från första början.

Frågan är bara hur drevet hade gått om det var Mona Sahlin som hade gjort samma sak. För det första skulle vi säkerligen ha fått höra Maud Olofsson och alla andra borgerliga partiledare ta upp detta vid varje tillfälle de kunnat med media. Och det skulle säkert ha kommit krav på avgång. Men nu är det knäpptyst. Det är märkligt hur media kan göra skillnad på person och person.

* Centerns nomineringar
Centern har satt sin partiledare på första plats både i Västerbotten och i Stockholm och det skulle ha varit intressant att höra motivet till detta eller att en mediagranskning gjordes om varför man gör så.

Media har ju sedan tidigare tagit upp och ansett det märkligt att Ibbe (s) och Sjöstedt (v) står på Västerbottenslistor då de bor i Stockholm. Det har även Sven-Olof Edvinsson (c) skrivit om. Sven-Olov som enligt uppgifter förlorade omröstningen mot en ung Umeåbo då deras riksdagslista togs.

Men frågan är om centerpartisterna i Stockholm tror att Maud Olofsson har blivit ett bättre namn där nu än tidigare då hon numera står längre till höger än högern. Eller är det så att man är rädda att hon inte har tillräckligt stöd på hemmaplan?

Min åsikt är att det är upp till kandidaterna själva att bestämma vilken lista de ska kandidera på men att det är felaktig att stå på fler listor än en då man aldrig kan representera mer än en valkrets.Lelle lille - varje inlägg du skriver skämmer ut både Umeå och de stackars Socialdemokratiska gräsrötterna. Men vi andra tackar och bugar:-)))
Men lille Jonas

Umeborna gillar Lennart H så till den grad att en del som röstar borgerligt i riksvalet tar (s)-sedel i kommunvalet. (s) ökade i Umeå i förra valet och vi räknar med ytterligare stöd i detta val. Socialdemokratiska gräsrötter, som jag till exempel, har inget problem alls med Lennart H.

Hej Lennart ! Jag det är ju konstaterat att hans påstående var en lögn. Med tanke på dom många uppsägningarna dom sista åren så insåg nog de flesta svenskar direkt att detta påstående var en bluff. Han borde själv ha kontrolerat påståendet. Verkar som han programmeras innan han gör sina uttalanden. Det sämsta med Socialdemokraterna är att ni har Mona Muslim som partiledare. Detta gör att sosarna förlorar många röster. Denna kvinna klarar inte ens av sin egen ekonomi, och bryr sig inte om lagar och bestämmelser (parkeringsböter med dagsvärde på 100 000 kr). Det kan vara bra att Mona får lite extra röster efter Reinfeldts uttalande. Ju närmare vänsterpartierna kommer högerpartierna ju större makt får Sverigedemokraterna som vågmästare. Vi önskar dom bara lycka till
Vi vanliga mäniskor: Pensionärer , sjukskrivna och arbetslösa får lida för denna regeringens och socialdemokraternas sjuka invandringspolitik. Många svenskar undrar varför vi har Europas generösaste invandringspolitik, Sverige tar emot mer araber än hela västeuropa på 400 milioner människor gör tillsammans. Detta betyder att svenska staten kan inte försörga sina egna innvånare.
Anledningen till denna generösa invandringspolitik kan bero på Baltutlämmningen.
Man behöver inte vara någon matematiker för att förstå att sverige går mot sin undergång. Tyvärr.
Jag arbetar både i Norge och Danmark. Kommentar om Sverige: Danska och norska medborgare kallar oss dag Nordens polacker. Från att att ha variat det rikaste landet i västeuropa till det blivit en av dom fattigaste västeuropeiska länderna är ju anmärkningsvärt. Sverige har malmer, skogar , mineraler, framgånsrika företag .Man kan jämföra med danskarna som har grisar och kor. Danskarna har högre köpkraft än dom fattiga svenskarna. Fundera på detta
"Nordens polacker"

Oj, är detta möjligt.

Vad händer?

Anders
Nordens polacker!!

Är detta resultetet av en långvarig socialdemokratisk högskattepolitik ?

En konsekvens av ett långvarigt socialistiskt styre i landet?

Jag tror det

tyvärr.

Och nu kommer Mona med gigantiska skattehöjningar i april.

Var skall detta sluta?

Göran
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM