TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Aftonbladet lider av förföljelsemani om du läser detta ser du att jag har rättNär man tjänar 130000 i månaden är det givetvis inget speciellt med en väska för 6000. Folk ska få använda sina pengar som de vill. Jag oroar mig mer för t.ex

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tobleroneaff%C3%A4ren

Sammanlagt rörde det sig om privata utgifter till ett värde av 53 174 kronor, inte bara ett par Toblerone alltså som vissa tror...

vidare ... svart dagmamma, en obetald TV-licensavgift och ett stort antal parkeringsböter som gått till kronofogden.

Vid ett tillfälle förklarade Sahlin kortanvändandet med att "jag tog ut ett förskott på lönen, och det kan väl de flesta göra."

Ett verkligt statsministerämne ? Vad var det Göran sa ...Ja jag håller med dig. Och väskan har nått löjliga proportioner. Mona Sahlins väska blir lite prestige för andra att kommentera. Så stor makt har marknadsföring. Vidare kommentarer gör det inte bättre men WTF.

Detta säger mig att Mona Sahlin är ärligare än de som inte uppmärksammas. De som smusslar undan pengar och då 7falt mera pengar än 6000 kr och det med tystnad lögner eller med "smeknamn" som bonus fallskärmsavtal investeringar avdrag osv osv.

Detta säger mig att Mona Sahlin har idag erfarenhet kunskap förmåga att se och skilja-fram vad andra ännu inte reflekterat över. Det säger mig att hon har betalat för sig olikt andra och det säger mig framförallt annat att Mona är en människa för oss till skillnad många andra politiker.

Partiet bör sluta upp bakom henne och betala väskan rent symboliskt.

Visst är det intressant. På bilden vi nu sett uppmärksammar ögonen hos de flesta en väska. Bland dyra klockor och kostymer på herrarna en inredning som garanterat inte finns i mitt vardagsrum.

Vi ser vidare två partier som strider om hela landet sitter tillsammans och ler. När såg vi det innan i historien men vad uppmärksammas. En väska. Faktum är för mig att jag inte ofta sett Mona med en väska avbildad i media överhuvudtaget vad jag kan minnas men det finns ingen reflektion över annat så vad beror detta då på. Är det färgen på väskan. Är det Monas Sahlins väska förresten hon ser inte att hålla i den. Väskan ser mer ut att blivit ställd där den står.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM