TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag ska vi se hur man jobbar med kulturhuvudstad här i Istanbul. Det är klart att det är en stor skillnad på utbudet i en stad med 15 miljoner och en med 114 000. Vi vet att det varit lite konflikter under resans gång men det kommer säkert att bli bra.


De har mycket lång historia i Turkiet så det blir lite spännande att se på upplägget och jag skulle också tro att det är stora skillnader vilken kultur som medborgarna i staden har. Spännande blir det i alla fall.

Kan berätta att på det svenska konsulatet så håller man på med stora ombyggnader och man gör detta för att jordbävningssäkra husen. Istanbul ligger ju område där det finns risk för jordbävningar. Detta med anledning av den jordbävning som inträffade på Haiti i ett av världens fattigaste länder

Industrijobben försvinner
Många jobb har försvunnit inte minst inom bilindustrin. Vi har tidigare haft centerpartister som industriministrar som Åsling. När han var minister försvann många industrijobb runt om i hela landet och Hörnefors var ett sånt bolag.


Maud och regeringen vill inte satsa på SAAB och man kan ju jämföra den tiden då inte Åsling trodde på LKAB ett företag som idag är en mjölkkossa för landet Sverige. Tur att inte han fick råda.
Vi behöver en industri för många av tjänstesektorns jobb görs också inom industrin. Vi kan inte leva på hushållsnära tjänster.2010-01-14, 09:14  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM