TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det tar 5 år innan ekonomin i Sverige har återhämtat sig. 250 000 jobb hinner försvinna från näringslivet och ungdomsarbetslösheten ökar till 35 %. Fölster, Svenskt Näringslivs chefekonom, är mycket orolig över just ungdomsarbetslösheten. Det är alltså Svenskt Näringsliv som säger så och ger således en helt annan bild än finansminister Borg. Osaken är delvis effekterna av en borglig politik i Sverige men också den ekonomiska högerpolitiken som bedrivits i USA under en längre tid. Regeringens politik för jobben kan inte anses annat än misslyckad med så många och främst unga som står utanför arbetsmarknaden.2009-12-10, 12:07  Permalink
Andra bloggar om:  


Storbritannien har liknande problem, vad beror det på?
Lennart;

Den svenska ungdomsarbetslösheten låg på rekordnivåer redan när ni styrde landet under högkonjunktur, är även det borgarnas fel?

Dessutom, socialistiskt styrda länder som Spanien och Grekland har en arbetslöshet som ligger långt över Sveriges och ekonomier som befinner sig fritt fall. Ska detta också tillskrivas borgarna och högerpolitiken?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM