TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hur ser moderaternas syn på flyktingar och invandrig ut egentligen?
Debatten går hög i media om moderaternas agerande i den mest moderata kommunen, Vellinge. Det tar jag upp i dagens blogginlägg.2009-11-13, 09:40  Permalink
Andra bloggar om:  


Är det inte socialdemokraterna i Malmö som visar sitt rätta ansikte? Inställningen till invandrare i Vellinge är pinsamt välkänd. Att förlägga ett invandrarboende dit är väl knappast av hänsyn till flyktingbarnens bästa. Verkar snarare som att de används som ett slagträ för att smutskasta moderater i största allmänhet. Eller är jag alldeles fel ute?
Lars: Antar att man kan säga att socialdemokraterna i Malmö visar sitt ansikte igenom att begära ett litet uns av solidaritet ifrån Vellinge och vad är det för fel med det? Har vi ingen solidaritet i samhället monterar vi i praktiken ner vårt samhälle och vår civilisation och det är väl knappast det man vill uppnå eller? Kan medborgarna inte tänka sig att sluta upp kring den gemensamma saken och därigenom bygga vårt samhälle tillsammans i solidarisk anda faller hela korthuset sönder. Vellingemoderaternas linje är ett bra exempel på ett sådant destruktivt beteende. Man vill plocka russinen ur kakan men själv kunna välja när man skall vara med och baka kakan. Ergo orättvist.
Hur ser Lennat Holmlund på de som röker. snusar
Det är en sak avråda från att röka , snusa,
en annan sak tala om lönesänkningar för densamma.
Det sistnämda är ren högerpropaganda från Holmlunds sida.
Nä Holmlund välj vilken sida du ska stå på höger eller vänster.
Ni fjäder på hatten som sosse börjar krona med den där människosynen.

Det kanske är dags även säönka lönen för de som använder mobiltelefonen till privata samtal och är kommunalråd.
Är det inte lika bra att sverige försörjer alla som vill ha en inkomst?skattebetalaren i detta land kan säkert betala mer och jobba längre .Låt UD ta in ansökningarna så sänder vi ett pass och kontokort med pengar direkt från sverige .Skulle du få problem i det landet du bor i så sänder vi regeringsplanet och hämtar hem dig direkt.Allt annat skulle vara rasism.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM