TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I gårdagens Expressen fanns en stor bildpå Göran Persson och en artikel på en dubbelsida som sa att Här stjäl han hela showen från Mona. Juag undra verkligen om Vi och expressen var på samma kongress. Jag påstår att det är ren och skär lögn och typisk Expressenjournalistik. Med den typen av artiklar så är det bara att konstatera att hela Expressens redation är politisk.

Bland kongressdelatatrna var det nog många som tyckte att Ingvar Karslsson tal var bättre än Perssons men ingen stal något från Mona utan hon fick visa den hon är och som gav henne förtroendet att leda partiet och det har stärkts.

 

På kongressen fattade vi också beslut om att det behövs förändringar i IPRED-lagen

 Vem är förvånad

borgarnas enda valstrategi är att svärta ner Mona Sahlin

de kommer inte att lyckas
I våran lokaltidning är det stora hur mycket Mona förlorar i storstäderna. Hoppas att folk genomskådar deras taktik.
Biblioteken bedriver ju olaglig fildelning eftersom inte heller de betalar någonting alls till utländska författare när deras böcker lånas ut, så det bör därför inte heller vara olagligt när man laddar ned eller fildelar utländska filmer o böcker via Internet.
Musikartister måste inse att idag så är livespelningar enda chansen för dem att tjäna pengar på sitt musikintresse.
HotspotShield och andra anonymiseringstjänster gör Ipredlagen verkningslös.
Jag ser att regeringen avser göra det olagligt att titta på barnporr, och detta låter ju först jättebra, men om man tänker ett steg längre så måste ju myndigheterna då kunna kontrollera allt som vi ALLA ser på när vi surfar på Internet, för att kontrollera så att vi inte bryter mot den nya lagen, vilket innebär att vi ALLA måste bli ständigt totalövervakade när vi surfar på nätet, men jag antar att det är detta totala övervakningssamhälle är grundsyftet med FRA-lagen som sossarna skapade innan Alliansen vann valet?
Övervakningssamhället införs genom att använda goda skäl för att motivera varför.
Hur Toblerone ens kunde bli vald till Partiledare är en gåta, men svaret är nog att det beror på att socialdemokratin är totalt genomvänskapskorrumperat så att till och med de som borde vara totalt politiskt stendöda för all framtid kan hjälpas fram till toppen av sina vänner.
Toblerone är värsta exemplet på politiker som har förtroendeuppdraget som livslängt yrke istället för ett kortvarigt hedersamt förtroendeuppdrag.
För att stoppa den utbredda vänskapskorruptionen i Sverige, hela det politiska Sverige och myndighetssverige är idag bland de mest vänskapskorrupta i världen, så MÅSTE en maxgräns på 3 mandatperioder 12 år införas för att få inneha politiska förtroendeuppdrag. Sverige ska styras av hela folket och inte vara ett yrke för en relativt liten vänskapskrets. Begreppet fritidspolitiker måste avskaffas för att styra Sverige är för viktigt för att vara en livslång hobby på fritiden, och maxgränsen på 3 mandatperioder garanterar att politiker får leva större delen av livet i verkligheten istället för i maktens korridorer. Och när maxgränsen är 3 mandatperioder så uppstår inte problemen med vänskapskorruption, o en chefspost på en myndighet kan inte längre ges som en vänskaplig gåva för lång o trogen tjänst som politikerpamp.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM