TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi är nu på väg att fastställa riktlinjer och det är härligt att vi kommer igång med att fatta beslut om den framtida politiken. Östros inledde för en liten stund sedan det första avsnittet som handlar om "En ansvarsfull ekonomisk politik sätter jobben först". I det arbete vi gjorde i temagrupperna igår lyckdes vi i stort få igenom de yrkande vi lagt. Jobben är självklart den röda tråden i förslaget men också kommunernas och landstingens ekonomiska förutsättninar för att långsiktigt klara av en god kvalitet i sjukvård, skola och omsorg oavsett konjuktur.


Vi accepterar inte det som sker idag att skatterna sänks och kostnaderna överförs på kommunerna. Likaså är det vår bestämda uppfattning att pension är uppskjuten lön och beskattningen ska vara likvärdig men det kan ta lite tid att åtgärda detta. Utbildning är självklart en röd tråd i en socialdemokratisk sysselsättning- och utvecklingspolitik. Vi är även öppen för att kunna lånefinansera större infrastrukturprojekt men staten ska ta sitt ansvar för infrastrukturen och satsningarna ska styras utifrån nationella behov, inte av enskilda kommuners ekonomi.2009-10-29, 10:23  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM