TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sverige är ett av de länder som har högst ungdomsarbetslöshet i Europa för tillfället. Regeringens strategi är att satsa pengar på livscoaching och praktikplatser samtidigt som lågkonjunkturen gör att företagen har svårt att ta emot praktikanter. Regeringen har dock vänt från att tidigare ha försökt nedrusta både arbetsförmedlingen och vuxenutbildningen ger man nu tillbaka lite resurser, men inte tillräckligt. Än mer måste satsas på utbildning, både när det gäller högre utbildning och vuxenutbildning. Mer om detta, läs här.2009-10-19, 09:01  Permalink
Andra bloggar om:  


Satsa mer på utbildning?
Ja, i så fall på gymnasienivå men för
högskola och universitet har vi ju haft
lediga platser under flera år som ej använts.
Vi skall inte behöva utbilda ungdomen två gånger.
Vi skall heller inte utbilda folk, som kan skruva med höger hand till att även kunna skruva med vänster hand. Slöseri med skattemedel kallas det, eller att gömma arbetslösheten. Vi behöver riktiga jobb, inte en massa flumplatser i kommunerna.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM