TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den blogg som jag lagt ut idag handlar om att kronofogdarna har fått mycket mer att göra. Det är väl inte förvånande för visst kommer det att bli besvärligt för många som har lån på bostäder och har blivit sjuka ller arbetslösa.

 

Regeringens politik slå ju hårt mot dessa grupper och det är klart att de får svårt att betala sina räkningar då  de stora förändringarna man gjort i A-kassan och sjukförsäkringen ger sämre inkomsttrygghet än tidigare.

 

Jag är glad att man nu på kongressen föreslår att taken är viktigare att höja än nivåerna. Det är rätt för idag så har de allra flesta ersättnings2009-10-05, 08:59  Permalink
Andra bloggar om:  


Regeringen? I frågan om Kronofogden finns det idag inget parti med insikt i frågan. De värsta och mest katastrofala förändringarna har skett under socialdemokratiskt styre. Bl.a var det justitieminister Freivalds med Statsminister Carlsson som slopade den gamla utmätningsordningen och snickrade ihop det system som idag försätter så många människor (488 000) personer i ekonomisk vanmakt. Den här frågan går inte att göra politik av. Inte med mindre än att kunskap infinner sig.

Det finns inget blått/rött här. Det finns bara okunskap.
Ett tips om verkligheten
http://insolvenssthlm.blogspot.com/2009/11/sa-vad-ar-losningen.html

mvh
Ulrika Ring
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM