TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag har jag på tagit upp den förändring som skett nämligen att media numera är en del av regeringens kampanjstab. Medvetet eller omedvetet. Och det kan du läsa om här på min blogg

Ni som burkar läsa min blogg ser att jag skriver kortare och länkar till bloggen och det är för att det tar mindre tid och jag håller dessutom på att fundera om det är lönt att blogga på denna sida som i stort sett är en inbördes klubb och skulle tippa att få utanför partikretsen läser vad som skrivs2009-09-17, 08:16  Permalink
Andra bloggar om:  


Självklart är det lönt att blogga. Alla aldrig så små socialdemokratiska inslag i ett stort borgerligt mediaövertag har betydelse,. Och större blir givetvis betydelsen om vi är många och uthålliga. Och det är långtifrån bara socialdemokrater som läser våra inlägg. Det visar ju kommentarfälten tydligt och klart.
Så bara fortsätt att blogga. Trägen vinner!
När jag klickar på länken kommer jag till startsidan på faceboo, inser då att det du kallar min blogg inte är för oss som avstår facebook.
Så liiite lönt att blogga här är det, fast vi är många som väljer andra portler också för att nå fler.


Lennart Holmlund: Det var klumpigt gjort och ett handhavande fel för en amatör. Nu ska det vara rätt
Det är ju nu som alla s-bloggare skall krypa samman (för den goa värmens skull), stå enade och besegra den blå kalla, vassa och bedrägliga alliansen. Efter valet så kan vi lägga av med gott samvete.

http://bloggarna.se/webedit/ace/aa.asp?ankare=9sep17&sidaid=448#9sep17

Länkar till dagens bloggoskop som är idel fin läsning för de röd-gröna.


Bloggaren KAS
Det finns fördelar med att blogga på detta "interna" forum och det är att vi socialdemokrater ger varandra argument men också för den partiinterna politiska debatten.

Jag bloggar själv på Wordpress men länkar mina bloggar hit. På så sätt slår jag två flugor i en smäll.
Dessutom använder jag Facebook som ett annonsplank för min blogg.

Enligt tv-4:s valexpert "Steffo" så vinner man inga val om man inte finns på Facebook, twitter eller bloggar, bara så ni vet.

Och alldeles utomordentligt väl går det förstås också att huvudblogga på s-info och länka till andra sajter.
För min del så innebär bloggandet att jag måste tänka igenom ett ämnesområde och skriva riktigt exakt och sakligt. Sen var det inga problem i gymnasienämnden i tisdags att hitta argumenten och trycka till borgarsidan

Om sen nån läser vad jag skriver är det rätt bra. Man kan få synpunkter som stärker de egna argumenten eller som tvingar en att hitta bättre argument för det man tror på och man kan ge synpunkter som stärker någon annan socialdemokrati sin argumentation vid kaffebordet.

För hur den än är så är väl vi som håller på på s-bloggen också några av dem som också diskuterar med människor på gator och torg och vid fikabordet på jobbet.
"Lönt att blogga"
En del av den diskussion som förs här borde kanske föras på den "interna bloggen" som finns på "Sosserian" i stället?
Mats
Jag tycker absolut att du ska fortsätta blogga. Visst kan man välja en annan bloggportal än s-info, men då ska man se till att ens inlägg kommer vidare till de stora bloggportalerna, och även s-bloggar.se och netroots, så att alla i S kan hitta dem. Det är viktigt att länka sina inlägg till andras inlägg för då dyker s-inläggen högst upp på knuff-portalen http://www.knuff.se. Inte bara de man länkar till utan även de egna inläggen. Där har S-bloggar legat högt under hela hösten, synliga för media, som faktiskt läser och citerar från dem. Det vore mycket bra om s-röster från hela Sverige var mer synliga där tycker jag
Varför serdu inte att få din andra blogg reggad här?Det är bara att anmäla den. Så gör jag.
Klart det är lönt att blogga! Ska tokstollar som Anna Anka, Överklassflickor som Blondibella, Sverigedemokrater, piratpartister eller andra troll få allt utrymme. Fortsätt skriva dina åsikter och fortsätt breda vägen för flera som du. Du är en förebild!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM